Derva Šildymo kilimėlis Silikoninis Padas Pelėsių Laikmatis Dangtis, Tinka Pradedantiesiems JAV Plug

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.46 €25.65

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kietėjimo laikas yra vienas iš pagrindinių trūkumų, naudojant epoksidinės dervos, tačiau pridėjus šildymo kilimėlis gali padėti sutrumpinti šį laiką žymiai.Nebegali padaryti, jūs turite palaukti 24+ valandas dalykų, kuriuos reikia nustatyti ir sukietėja, tai šildymo kilimėlis suteiks jūsų dervos padidinti gydant ir imtis savo kūrybą į kitą lygį.

Ji reguliavimo rankenėlė, kad būtų galima lengvai kontroliuoti temperatūrą.Ji taip pat turi automatinio išsijungimo laikmatis, taigi jums nereikės nerimauti apie tai palieka ją per ilgai.

Nesvarbu, ar esate darbo papuošalai, meno ar kitos dervos kūriniai, šis gydant mašina numatyta, nuosekliai ir kruopščiai gydant, užtikrinant profesionalų apdaila.Viskas paprasčiau!Dabar galite žaisti ir smagiai, su derva, crafting.

Šis kilimėlis yra plonas ir tik tinkamo dydžio, kad tilptų į krašto stalo arba vidutinio dydžio darbo vietos.Tinka įvairių mažų ir vidutinių dervos pelėsis.

Šis rinkinys turi šildymo kilimėlis su laikmačiu, silikono padas išvengti išsiliejimo, dangtis, siekiant užkirsti kelią dulkių ir šilumos, patekti, ir silikono sluoksnį dervos lieti.Puikus papildymas jūsų dervos ratukas rinkinys.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Įtampa: AC100-240V

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pakuotės Turinys:

1 set x dervos šildymo kilimėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai