1 Pora Didelės Širdies Stud Auskarai Ryškiai Sklandžiai Metalas, atsparus Vandeniui Earings Moterų Aukso Spalvos Žavesio Mielas Papuošalai Dovana 2023 Nauja Tendencija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.83 €3.68

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Metalo, Vario

Lytis:

Moteris

Sąrašas Metus/Sezonas:

Rudenį 2023

Formos\modelis:

Širdį

Prekės Pavadinimas:

KEANNI

Metalų Tipas:

Vario

Gydymo procesas:

danga

Auskarai Tipas:

Stud Auskarai

CN:

Zhejiang

Elemento Tipas:

Auskarai

prekės ženklas:

KEANNI

Stilius:

Derliaus

Kilmės:

Žemyninė Kinija

žmonės:

Moterų Ir Mergina

Bauda ar Mados:

Mados

Modeliavimas:

Širdies Formos

Atgal Rasti:

Push-atgal


Aprašymas

Sveiki atvykę į Flymoon europos sąjungos oficialusis prekybos centro

Sekite mūsų parduotuvę gauti kuponus ir sirgaliams-išskirtinės nuolaidos!

Pristatome mūsų madinga ir stilinga 1 Pora Didelės Širdies Stud Auskarai!Meistriškai su visiškai lygaus metalo, tai pora auskarai yra skirtos atrodo prašmatnus ir elegantiškas, ir yra idealus aksesuaras visoms moterims, kurie mėgsta sporto naujausias mados tendencijas.

Mūsų Didelės Širdies Stud Auskarai yra ne tik madingas, bet ir praktiškas - jis yra visiškai atsparus vandeniui, todėl idealiai tinka kasdien dėvėti, nepriklausomai nuo oro sąlygų.Aukso spalvos žavesio auskarai yra tikrai sužavėti visi, kurie žavisi juo.

Tai gražiai suprojektuota Didelės Širdies Stud Auskarai yra puikiai tinka bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai atsitiktinis dieną, svarbų verslo susitikimą ar specialų vakarą su draugais.Tai daro puikus papuošalai dovana, kad ypatingą kažkas, ir taip pat yra puiki, be jokių papuošalų kolekciją.

Būti talk of the town " su mūsų 1 Pora Didelės Širdies Stud Auskarai - suprojektuoti jus ieškote madinga ir madingas ištisus metus.Kad dabar ir būti vienas pirmųjų, sporto ši nauja tendencija!

Žymos

Stud Auskarai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai