Stalas Varlė Statula Dervos Sodo Statula Varlė Su Akmens Stalo Puošyba Miega Žalia Varlė Gyvenimo Kambario, Miegamasis Leidiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z2533
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.30 €11.85

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pakelti atmosferą savo gyvenimo erdvę su šiuo smulkiai meistriškai varlė statula, padaryta su akmens apdaila.Pakankamai tvirtas vaikams dirbti, ji augina jų pažinimo ir palūkanos gyvūnams, per savo realaus projekto.Pridėti jutiklinio pobūdis šis įspūdingas gabalas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Varlė sėdi ant akmens statula

Medžiaga: Derva

Gaminio dydis: (vidut.)10.5*8.5*16.5 cm/4.13*3.35*6.5 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Varlė statulėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gamtos Malonumas: Tai realus varlė figūrėlės trykšti gamtos žavesio su savo imituojamas spalva, akys, ir laikysena.Sudėtingų akmens akcentai sukurti dinamišką ir masinantis, sodas ekranas.Jaustis užkeikimas gamtos su šiais puikūs kūriniai.

2.Tikroviška Varlės Statula: painus išsamiai, ir subtilus crafting šių varlė figūrėlės, kad juos įnoringas, be savo sodo dekoro.Atidžiai spalvos ir featuring aiškios tekstūros, jie pridėti jutiklinio žavesio, bet lauko erdvėje.

3.Ekologiškas Pasirinkimas: Pastatytas naudojant nr. kvapas dervos medžiaga, šis tvirtas ir ilgalaikis varlė statulėlės yra idealus be jokių lauko erdvėje.

4.Žavinga Dovana: Padaryti savo draugams, šeimos, vaikai, ar studentai, šypsena su šį juokingi varlė statulėlės.Pagaminti iš puikios resine, tai linksmas dekoro yra puikus būdas parodyti jums rūpi.Suteikia unikalią ir graži dovana, kad jie niekada pamiršti.

5.Auginti Jaunus Protus: Kibirkštis smalsumą vaikai su šio stalo varlė statula tai nuostabi švietimo žaislas.Traukinio savo vaizduotę ir pagerinti dėmesio, o puoselėti susidomėjimą gyvūnų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai