Už "Nikon" Z 50mm f/2.8 50mmF2.8 50mm F2.8 Anti-Scratch Vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos Odos Sluoksnį Wrap Kino 502.8 Decal Odos 50/2.8

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Camera & Photo
  • Produkto Kodas: z25273
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €14.25 €20.96

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

NIKON

Prekės Pavadinimas:

MeiRaN

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Fotografijos Reikmenys Tipas:

Kamera Lipdukai

Pakuotė:

Taip


Aprašymas

Sveiki atvykę į Meiran parduotuvė, Meiran yra visiškai specializuojasi fotoaparato priedai.Mes suteikti jums su aukštos kokybės produktus ir puikias paslaugas.Visos mūsų paketai yra teikiama su sekimo numerius.Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau , mes jį tvarkyti tinkamai, jums.

Suderinamumas:Nikon Z50 F2.8

Pakuotėje yra tik: apsauginės plėvelės rinkinys (įskaitant atsargines filmas), valymo servetėlės, juosta, pincetas, instrukcijos.

(Pastaba: produkte nėra įtraukti fotoaparato korpuso/objektyvas/rankenos/flash/drone) ir kt.Pakuotėje yra atsarginių filmas backup).

Dėl skirtingų ekranus, skirtingų fotografavimo mašinos ir fotografavimo kampų, spalva nuotraukoje gali skirtis nuo esamo gaminio.Konkretaus modelio spalva yra tema, kad gavo prekes.

◎Instrukcijos klijuoti apsauginę plėvelę:

1. Prašome parengti pakankamai laiko.Paprastai tai užtruks apie dvi valandas.

2. Prašome naudoti valymo servetėlė kruopščiai nuvalykite dėmes ant kameros paviršiaus.

3. Naudokite juosta pašalinti visas dulkes nuo paviršiaus mašina.

4. Prašome žiūrėti video pamoka perskaitykite ir vykdykite pamoka instrukcijos taikyti filmas.

5. Naudoti karšto plaukų džiovintuvas padėti įklijavimas.

6. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip įmanoma greičiau ir mes padėsime jums išspręsti problemą.

Produkto Renginiai:

1. Apsauginė plėvelė yra pritaikyti, kad tilptų į pasirinktą fotoaparato ir objektyvo, užtikrinti, puikiai tinka ir apsaugoti savo mašiną nuo galimos žalos dėl nešvarumų ir atsitiktinių įbrėžimų, išlaikyti savo prietaiso gerai apsaugotas ir mėgautis nerimauti nemokamai fotografavimo procesą .

2. Apsauginė plėvelė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir turi puikų ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą.Jis yra paprastas ir patogus naudoti, atsparus vandeniui ir aliejui-įrodymas, ir gali būti įterptas ne kartą.Be to, jis užtikrina, nepalieka likučių, šalinant po ilgo naudojimo, išlaikyti savo mašina, nesugadintas sąlyga.

3. Apsauginės plėvelės yra įmontuota dujų išmetimo angą, siekiant užkirsti kelią burbulus iš generuojamas per įterpimo procesas.

4. Rankena srityje priima matinio dizaino padaryti su šlapia danga stipresnis fotografavimo metu.

※Mes paramos modelio pritaikymas paslaugos.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo informacija.Mes gaminame produktus pagal savo pritaikymo reikalavimus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai