30PCS Priemonės Pakeitimo Robotizuotas Pjovimo Geležtėmis, 0,75 Mm Robotų Vejapjovių Peiliai,Suderinama Su "Husqvarna" Auto-Vejapjovės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Įrankiai
  • Produkto Kodas: z2457
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.93 €17.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

30PCS Priemonės Pakeitimo Robotizuotas Pjovimo Geležtėmis, 0,75 Mm Robotų Vejapjovių Peiliai,Suderinama Su "Husqvarna" Auto-Pjovimo Funkcija: Pjovimo Geležtėmis, Suderinama su "Husqvarna" Automo-wer , kurie gali padėti jūsų vejos išlaikyti tobulą kreivė.

Kokybė: Robotas Vejapjovė Geležtės pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, labai Tvirtas ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Paprasta naudoti: Tiesiog nustatyti ir pašalinti peilis su varžtais.Ir kai vienas pusėje ašmenys tampa nuobodu, galite toliau naudotis kitomis pusėje.

Suderinama: Robotai Vejapjovės Pakeitimo Peiliukai, Suderinamą su "Husqvarna" Automo-wer.Ne originalios dalys.Dalis/produktas yra ne rėmėjų arba patvirtinti,arba susiję su prekių ženklų, tai telpa,įskaitant Husqvarna Automower,Gardena,Kieme Jėga.

spalva: aukso

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 35x18x0.75mm

Pakuotės Turinys:

30 x Peiliukai

30 x Varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai