E5BE Oro Šlifavimas Ginklai Priemonė Automobilio Kėbulo ir Paruošimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.46 €16.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

ANENG

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Mūsų oro powered šlifavimo įrankis yra skirtas teikti veiksmingą ir tikslius rezultatus.Su savo patogiai tvarkyti ir didelės talpos, tai puikiai tinka automobilių remonto užduotis.

Pagaminti iš tvirtos ABS medžiaga, mūsų šlifavimo įrankis yra pastatytas atlaikyti sunkiųjų naudoti.Ergonomiškas dizainas užtikrina patogų rankena, leidžianti jums dirbti ilgą laiką be nuovargio.

Skirtas automobilių entuziastai ir specialistai, mūsų šlifavimo įrankis yra būtinas aksesuaras įvairių šlifavimas užduotis.Nesvarbu, ar esate pašalinti rūdžių, dažų ar korozijos, šis įrankis suteikia energijos ir patikslinta paraiškų jums reikia už išskirtinius rezultatus.

Automobilių kėbulo metalinių paviršių, mūsų šlifavimo priemonė gali būti naudojama įvairių paraiškų.Nesvarbu, ar esate paviršių paruošimo dažymui arba išlaikyti savo transporto priemonės, ši priemonė suteikia išskirtinių rezultatus kiekvieną kartą.

Imtis savo šlifavimas smėlio srove projektai, į kitą lygį su mūsų universalus šlifavimo įrankis.Jo didelės talpos ir patogi rankena, kad tai patikimas pasirinkimas profesionalams ir "PASIDARYK pats" entuziastams tiek.Patirtis lengvas šlifavimas ir pasiekti įspūdingų rezultatų su lengvumu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

, , , ,

Komplektą Sudaro:

1 Šlifavimas Ginklai

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai