Moterų Liemenė su integruota Paminkštintas Reguliuojamas Dirželis Ruožas Medvilnės Camisole Tinka Draugų Susibūrimo Dėvėti d88

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.89 €9.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elastingumas:

Aukštos Strecth

Proga:

Atsitiktinis

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Sezonas:

Vasaros

Tinka Tipas:

Slim

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

Amžius:

VIDUTINIO AMŽIAUS ŽMONĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Atsitiktinis

Rankovės Ilgis(cm):

Pilnas

Modelio Tipas:

Kietas

Viršūnės Tipas:

Polo


Aprašymas

Moterų Liemenė su integruota Paminkštintas Reguliuojamas Dirželis Ruožas Medvilnės Camisole Tinka Draugų Susibūrimo Dėvėti d88

Aprašymas:

Savybės:

Built-in Liemenėlė skirta Papildoma Parama: Mūsų moterų tankų funkcija vidiniu kamšalu lentyna liemenėlė, teikti papildomą paramą ir komfortą per treniruotes ar kasdieniam naudojimui.Nereikia atskiro liemenėlė!.

Reguliuojamas Spagečiai Dirželiai: Mūsų tankų ateiti su reguliuojamu spageti dirželiai, leidžianti jums pritaikyti, kad tilptų ir užtikrinti maksimalų komfortą.Atsisveikinkite su dirželiais, kad kasti į savo pečių!.

Ruožas Medvilnės Medžiaga: Pagaminti iš geros kokybės ruožas medvilnės audinio, mūsų tankų pasiūlyti minkšta ir kvėpuojanti jaustis.Audinys tempiasi, kad tilptų savo kūno formą, suteikiant glostantis tinka visų kūno tipų.

Universalus ir Stilingas: Ar esate lankyti oficialų renginį, vyksta kasdien šalies, arba tiesiog rinkti su draugais, mūsų tankų tinka bet kokiai progai.Jie gali būti apsirengęs aukštyn arba žemyn, todėl juos universalus, be savo garderobą.

Puiki Dovana Pasirinkimas: Ieško mąstantis dovana kalėdoms, gimtadieniams, ar Nauji Metai?Mūsų tankų, kad puikus pasirinkimas.Su savo originaliu dizainu ir patogiai, jie yra tikri, turi būti vertinama, bet mados sąmoningas moteris.

Specifikacija:

Medžiaga: Medvilnės Modalinį

Dydis,Krūtinė(cm) Ilgis(cm)

S,62,50

M,64,52

L,66,54

XL,68,56

Komplektą Sudaro:

1* Liemenė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai