Šalmai, Apsaugos, Galvos Apdangalai Padengti Animacinių Filmų Pūkuotas Pliušinis Nustatyti Motociklo Visą Veidą Apsaugos Atveju Motociklas Saugos Madinga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.24 €17.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

MEDVILNĖS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti jūsų motociklą helemts su šiuo patvarus pliušinis padengti.Išvengti plaukioja akmenys nuo braižymo jūsų helemts paviršiaus ir keičia savo išvaizdą.Ji lengvai prisitaiko prie bet helemts dydis ir yra universalus.Išsiskirti iš minios ir tapti dėmesio centru su šis akį traukiantis aksesuaras.

Pavadinimas: Helemts dangtis

Medžiaga: PV flanelė

Spalva: Black Imp/Raudona Akimis Pilkos Spalvos Triušio

dydis: universalus

Dydis: 26*22*12cm/10.23*8.66*4.72 cm

Sąrašas:

Motociklo Pliušinis Helemts Padengti x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dulkėms: Šis Motociklas Pliušinis Šalmai Dangtelis yra specialiai skirta apsaugoti jūsų šalmai nuo purvo, dulkių ir skraidančių akmenų, užkirsti kelią jų nuo braižymo jūsų šalmus ir išlaikyti jį dulkėms.

2.Patirtis Įdomus: Padidinti įdomus jūsų motociklą, važinėti pertvarkant jūsų šalmus su mūsų Pliušinis Šalmai Padengti.Tai unikalus aksesuaras ne tik prideda stilių savo paprasto šalmai, bet taip pat padidina jūsų pozicijos.

3.Lengvas Naudojimas: be Vargo kabinti ant savo Motociklo Pliušinis Šalmai Padengti savo dangteliais, už nepriekaištingą ir individualų tinka, leidžia baigti derinti su savo snapeliu ir didžiausią matomumą.

4.Universalus Naudojimas: Tinka labiausiai visą veidą motociklo šalmai, užtikrinti universaliųjų suderinamumo be jokių montavimo problemas.Įdiegti arba pašalinti pliušinis šalmai padengti lengvai ir mėgautis maksimaliai apsaugoti savo nuotykius.

5.Papuošti Jūsų Ride: Nustebinti visiems su savo motociklu pliušinis padengti šalmai, kuris prideda touch glamor savo važiavimo.Minkštas ir lengvai pridėti dangtelis leidžia jums nenugalimas ant kelių, ir jums tikrai ruožtu vadovai su savo patrauklaus dizaino.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai