Nešiojamų Kaklo Massager Elektros Pečių, Kaklo Massager Smart gimdos Kaklelio Stuburo Massager Skausmo, Fizinės Terapijos Priemonė, 5W

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.90 €19.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Ekranas

Taikymo Amžiaus Grupėje:

Suaugusiųjų

Prekės Pavadinimas:

Rondaful

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Gimdos kaklelio Stuburo Atsipalaidavimas: Tai Elektros Kaklo Massager su Šilumos naudoja giliai masažo ir vibracijos technologijų atsipalaiduoti kaklo ir gimdos kaklelio stuburo raumenis, švelniai minkyti ir masažuoti kaklo.

2.Įvairūs Masažo Režimai: Pritaikyti savo kaklo masažo patirtis jūsų skonį su reguliuojama masažo rūšių Elektros Kaklo Massager, intensyvumas, ir šilumos lygiai.Pasiekti švelnus poilsiui arba giliųjų audinių paramos lengvai, atitinkančios naudojimo poreikius.

3.Karšto Suspausti Pareigos: Elektros Kaklo Massagers funkcijos karšto suspausti funkcija, kuri suteikia šilumos ir jaukumo į kaklą, sumažinantis raumenų įtempimą

4.Ergonomiškas Dizainas: Tinka kreivė kaklo patogiai.ThisPortable Kaklo Massager yra patogus dizainas, kuris atitinka natūralią formą jūsų kaklo.

5.Pažangios Apsaugos Funkcijos: Šis Kaklo Pranešimus su Šilumos turi įmontuotą perkaitimo apsaugos sistema, kuri užtikrina saugumą ir patikimumą, naudojant.

Elektros Kaklo Massager numatyta, giliųjų audinių masažo ir vibracijos technologijų nuraminti toli stresas ir įtampa.Su ergonomiškas dizainas, jis puikiai tinka įvairių naudojimo poreikius.Prietaisas taip pat suteikia šilumos ir jaukumo į jūsų kaklo, o siūlo perkaitimo apsaugos.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Elektros Kaklo Massager su Šilumos

Spalva: raudona arba juoda

Reitingas galia: 5W

Reitingas dažnis: 50Hz

Baterijos talpa: 1200mA

Produktų Sąrašas:

1*Elektros Kaklo Massager su Šilumos

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai