Naujas Vyrų Hoodies Tendencija Sweatcar Sutirštės Su Aksomo Žiemą Streetwear Y2k Sporto Drabužių Gobtuvu Megztinis Modelis Prakaito-shirt

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Šlapias Vaškas
  • Produkto Kodas: z210653
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €11.01 €36.69

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rankovės Ilgis(cm):

Pilnas

Drabužių Ilgis:

Reguliariai

Modelio Numeris:

Hoodie džemperis

Style2:

megztinis

Taikoma Sezonas:

Pavasarį ir Rudenį

Su gobtuvu:

Taip

Lytis:

VYRAI

Medžiaga:

Viskozė, Poliesteris, MEDVILNĖS, lajocelis

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

CN:

Jiangxi

Storis:

Storas (Žiemos)

Prekybos Kategorijos Produktus:

Jaunimo populiarumą (18-24 metų)

Elemento Tipas:

Hoodies

Apykaklės Tipas:

Su gobtuvu

Tiktų, ar ne:

No

Rankovės Stilius:

Reguliariai

Stilius:

Atsitiktinis, jaunimo Mada

Nuimamas Dalis:

NĖRA

Tipas:

Reguliariai

Su arba be įdėklo:

Įdėklas nr.

Rankovės Ilgis:

Ilgomis Rankovėmis

Su gobtuvu, ar ne:

Ne gobtuvu

Modelio Tipas:

Spausdinti

Taikoma Scena:

kasdien

Uždaryti Tipas:

NĖRA

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Apykaklės:

Su gobtuvu

Šaltinis kategorija:

Vietoje prekių

Metų sąrašas/sezonas:

Žiemos 2021


Aprašymas

Pristatome mūsų stilinga ir madinga palaidinukė, kad yra garantuojama, kad jus jaukus ir madingas ištisus metus.Mūsų aukščiausios kokybės hoodie yra puikus papildymas jūsų drabužių spinta, sukurtas su labai atsargiai ir sukurta siekiant suteikti jums su ultimate komforto ir stiliaus.

Įrengtas klasikinis turas kaklo dizaino, tai madinga palaidinukė yra puikiai tinka tiek laisvalaikio ekskursijos, ir tingus dienų namuose.Universalus apvalus kaklas leidžia lengvai sluoksniavimasis su savo mėgstamą reikmenys, todėl esminė bet sezono metu.Nesvarbu, ar keliaujate su draugais ar ilsėdamiesi namuose, šis hoodie yra būtina turėti savo kolekcijoje.

Tai ne tik hoodie pasiūlyti stiliaus, tačiau ji taip pat suteikia maksimalų komfortą.Mūsų madinga prarasti ilgomis rankovėmis, leidžia nevaržomai judėti, užtikrinant, galite eiti apie savo dieną su lengvumu.Nesvarbu, ar esate veikia siuntinys ar užsiimti veikla lauke, tai palaidinukė niekada apriboti jūsų judesius.Su savo atsipalaidavęs tinka ir kvėpuojantis audinys, jūs patirsite neprilygstamą komfortą visą dieną.

Pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagų, tai madinga palaidinukė yra pastatytas taip, kad atlaikytų laiko išbandymą.Derinys minkštas ir tvirtas audinys užtikrina, kad šis hoodie bus eiti į pasirinkimą, už metus į priekį.Mūsų įsipareigojimas kokybei yra akivaizdi kiekvieną dygsnio, žada jums ilgalaikį ir ilgaamžis produktas.

Galimi įvairių spalvų ir dydžių, šis hoodie gali patenkinti kiekvieno individualaus stiliaus pasirinkimą.Iš nesenstantis neutralių iki ryškių, akį traukiantis spalvų, mes turime atspalvį, nuotaiką ir progą.Su tokia universalus asortimentą, jūs rasite jį lengva integruoti tai madinga palaidinukė į savo kasdienius komplektus.

Nesvarbu, ar esate mados entuziastas ar ieškote patogus layering gabalas, šis hoodie tinka sąskaitą puikiai.Savo madingo dizaino, todėl tinka visų amžiaus grupių ir lyčių, todėl tai puiki dovana jūsų artimiesiems.Staigmena draugui ar gydyti save ultimate mados kuokštelinių su mūsų madinga palaidinukė.

Be to, savo nepriekaištingą stilių ir komfortą šis hoodie yra neįtikėtinai lengva priežiūra.Tiesiog lobizmas jį į skalbimo mašiną, ir ji bus tokia gera, kaip naujas, todėl jis puikiai tinka užimtiems asmenims.Atsisveikinti su nuobodų rankų plovimas ir subtilus audinys gydymo, mūsų hoodie yra sukurta jūsų patogumui.

Atnaujinti jūsų spinta su mūsų madinga palaidinukė šiandien ir patirtis puikus mišinys stilių, komfortą ir patvarumą.Nereikia kompromiso dėl kokybės – pasirinkti mūsų hoodie ir padaryti mados pareiškimą, kad bus ruožtu vadovai, kur jums eiti.Prisijungti tūkstančiai patenkintų klientų ir pridėti šis universalus ir madingi ilgomis rankovėmis hoodie jūsų krepšelis dabar!

Madinga palaidinukė: Buvimo mada-pirmyn, šis stilingas hoodie, kad funkcijos madingo dizaino, puikus laisvalaikio išvykas ar ilsėdamiesi namuose.

- Patogios apvalios kaklo: Šis hoodie siūlo patogiai su savo apvalia kaklo dizainas, leidžia laisvai judėti ir patogiai visą dieną.

- Madinga prarasti ilgomis rankovėmis: Su savo laisvi ilgomis rankovėmis, šis hoodie prideda touch mados ir lankstumą, todėl tai puikus papildymas jūsų drabužių spinta.

- Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės audinio, šis hoodie yra ne tik minkštas ir jaukus, bet taip pat patvarus, užtikrinti ilgalaikio dėvėjimosi ir komforto.

- Universalus ir paprastas stilius: klasikinis dizainas šis hoodie yra lengva stiliaus su įvairių komplektus, kad tai universalus gabalas bet kokiai progai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai