Plus Size 8xl Žiemą Šiltas Vyrai Žemyn Striukė Kailis Atsitiktinis Storio Gobtuvu Parko Antis Žemyn Striukės Juodas Raudonas Žalias šuo-Mens Apsiaustus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Šlapias Vaškas
  • Produkto Kodas: z206950
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €43.17 €86.34

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Taikoma Sezonas:

Žiemos

Su gobtuvu:

Taip

Lytis:

VYRAI

Apdaila:

Modelis, Kišenės

Medžiaga:

Poliesteris

Įdaru:

Šilko-kaip Medvilnė

Uždaryti Tipas:

užtrauktukas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Taikoma Scena:

kasdien

Prekės Pavadinimas:

NKNB

Apykaklės:

Su gobtuvu

Nuimamas Dalis:

Nuimamas Linijinės

Audinio Tipas:

Broadcloth

Rankovės Stilius:

Reguliariai

Modelio Numeris:

188

Stilius:

Atsitiktinis

Drabužių Ilgis:

Reguliariai

CN:

Fujian

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

Tipas:

Reguliariai

Modelio Tipas:

Kratinys

Pamušalas:

Poliesteris

Storis:

Storas (Žiemos)


Aprašymas

Plus Size 8xl Žiemą Šiltas Vyrai Žemyn Striukė Kailis Atsitiktinis Storio Gobtuvu Parko Antis Žemyn Striukės Juodas Raudonas Žalias šuo-Mens Apsiaustus

Vitrina produktus

Vitrina informacija

Pranešimas

Apie Dydis(Svarbus)

Mūsų gaminiai yra azijos dydis, prašome įvertinti savo esamą kūno dydžio, kad atitiktų mūsų dydžių lentelė.1 cm=0.39 colių, 1 colis=2,5 cm, Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.Bet klausimas apie dydį, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba prieš jus pirkti.Mes 24 valandų internete.

Spalvų Skirtumai

Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už įskaitant laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus su 2 iki 7 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus iš atskirų šalių,kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Grąžinti

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai