Šalmas Stovo, Sieninis Laikiklis Motociklo Šalmas Turėtojas Medinis Dviračio Šalmas Ekranas Pakaba Su Kabliukais

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €29.38 €62.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiagos Tipas:

PU

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

Tvirtas & Patvarus: motociklo šalmas stovas yra sudarytas iš metalinio stovo, mediniai pagrindai, ir medine pakaba, todėl tvirtas ir labai patvarus.Jis gali atlaikyti sunkius nešulius ir nėra lengvai pažeisti.

Daugiafunkcinis Dizainas: šalmas kabyklos s L-formos kablys suteikia efektyvus sprendimas organizuoti ir saugoti kitų elementų, tokių kaip kuprinės, piniginės, sporto įranga ir įrankiai.Ji funkcijos, raktų pakabukas, kad būtų lengva pasiekti klavišus.Ir jo mediniai pakaba su reguliuojamais grioveliais iš abiejų pusių gali sutalpinti skirtingų dydžių pakabos, maksimaliai saugoti drabužius.

Vietos Taupymas: sienos tvirtinamos šalmo laikiklis neužima vietos ant grindų, veiksmingai naudojant sienų erdvė, ir padaryti savo namuose daugiau tvarkingas ir tvarkingai.

Plačiai Taikoma): Šis šalmas kabykla tinka saugoti įvairių šalmai, tokių kaip open-face, šalmai, pilno veido šalmų, motociklų šalmai, dviratininkų šalmai, futbolo šalmai ir pan., mokinių ugdymosi saugojimo poreikius.Šalmas ateina į kontaktą su mediniais, padedant išvengti šalmo nebūtų subraižyti arba sugadintas.

Lengvas Įrengimas: Paprasčiausiai pažymėkite norimą vietą, gręžimo 4 skylių, ir pritvirtinkite bazė su varžtais.Vos per kelias minutes, šalmo, bus tvarkingai pakabinti erdvėje-efektyvų sprendimą pritaikytą jūsų poreikiams.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Šalmas Pakaba

Pagrindinės Medžiagos: Medžio, Metalo

Montavimo Tipas: Sieninis Laikiklis

Spalva: Mediena Spalva

Pakuotės Dydis: 44*21*7.5 cm/17.32*8.27*2.95 į

Paketų Sąrašo:

1 * Tvirtinimo Prie Sienos Šalmas Turėtojas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai