Motociklas Kojos Padengti Kūrybos Kojos Padengti Juosmens Prijuostė Motociklų, Sniego atsparus Motociklo Kojų Apsauga Apima Šaltas Oras Koją

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €27.93 €55.87

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Motociklo Kojų Šilčiau

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Patirtis, puiki apsauga nuo šalčio su mūsų Motociklų Kojų Šilčiau.Pagamintas su dvigubo sluoksnio sutirštės poliesterio pluošto, efektyviai blokuoja vėjo chill, kuri leidžia jojimo saugiau naktį.Lengva įdiegti be jokių įrankių, išliktų šiltas ir jaukus, per savo važiuoja net ir ekstremaliomis oro sąlygomis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Paspirtukas Kojų Apima

Medžiaga: 600D Oksfordo Audinio, Šilko, Medvilnės, Poliesterio Taff

Produkto Svoris: apie 0.76 kg/Vnt.

Pakavimo Sąrašas:

1* Žiemos Paspirtukas Kojų Dangtis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Idealus Komfortas: Mėgautis savo motoroleris važiuoja šaltesnis mėnesius su mūsų žiemos kojos padengti.Jo vėjo ir atsparus vandeniui Oksfordo audinys užtikrina, patvarumo ir apsaugos nuo elementų.Pagamintas su medžiagų, tai užtikrina, jauki ir saugi važinėti.

2.Nenugalima Apsauga: Žiemos Paspirtukas Kojų Padengti suteikia papildomų apsaugos nuo šalčio, vėjų išlaikyti jūsų kojų šilta.Su savo vėjo atsparios medžiagos, galite peržiūrėti poveikis mažinant trinties su savo drabužius.Judėti laisvai ir patogiai, o malonus šiltas važiuoti.

3.Žiemos Apsauga: Šią žiemą paspirtukas kojų dangtis skirtas motoroleriai ir elektrinės transporto priemonės, suteikti jums su patogiai ir šiltai jojimo patirtį.Jis yra pagamintas iš dvigubo sluoksnio sutirštės poliesterio pluošto, kuris yra lietaus ir sniego, atspari, lengva valyti ir patvarus.Tai gali užkirsti kelią vėjo ir šalčio, ir saugo jūsų kojų jaukus žiemą.

4.Stabili ir Saugi: Žiemos Paspirtukas Kojų Dangtelis užtikrina stabilumą ir saugi važinėti su savo anti-būrys dirželis dizainas.Jis ateina su atspindinčiomis juostelėmis didesnį matomumą nakties metu, ir apima elastinės virvelės, kad išvengti vėjo patekti.Galite važiuoti su žinodami, kad ji negali nukristi.

5.Lengva Įdiegti: Šią žiemą paspirtukas kojų padengti skirta laikyti jūsų šiltas ir jaukus dėl savo motociklo arba elektra varomos transporto priemonės šaltą žiemą.Ji yra lengva įdiegti be jokių įrankių, tik fix virvę, ant savo motorolerio.Jis yra universalus ir vyrams, ir moterims, ir yra kompaktiško dizaino, kad neturi įtakos jūsų vairavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai