Reguliuojamas Šlifavimas Ginklą 90PSI Max 500ml Reguliuojamas Svorio Pneumatinės Sandblaster Mašina, Lengvas 1/4in Smėlio Sprogdinimo Ginklą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €24.66 €49.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prašymas:

Dažų Purškimo Pistoletas

Modelio Numeris:

200041277

Prekės Pavadinimas:

Rankas "PASIDARYK pats"

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Sandblaster Įrankis

Medžiaga: ABS

Didžiausias Slėgis: 90 PSI

Rezervuaro talpa: 500ml

Oro sąnaudos: 6cfm@90PSI

Be apkrovos greitis: 6000RPM

Įėjimas: 20 akių, 1/4inch

Šlifavimo dydis: 46-100

Purkštukų skylės diametras: 5mm

Bendras ilgis: 23.3 cm

Plotis ir ilgis: 17cm

Rankenos ilgis: 10.5 cm

Priemonė galvos: 40cm

Apačioje: 6cm

Spalva: Mėlyna

Dalių Sąrašas:

1×Sandblaster Įrankis

[Kolonėlė Šlifavimas Srautas] Mūsų sandblaster įrankis gali reguliuoti šlifavimas srauto ir purškimo antgalį galima pakeisti.Įleidimo angos yra 20 akių, 1/4inch.

[Lengva Naudoti] Šis pneumatiniai sandblaster mašina yra lengvas ir lengvai valdyti rankiniu būdu.Jis yra greitas ir vienodas, kuris gali medžiagas.Smėlio, įprastas smėlis gali būti naudojamas, pavyzdžiui, juoda korundas, korundas, stiklo karoliukų ir kt., galite naudoti 46-100 akių.

[500ml Didelės Talpos] Tai smėlio blaster dažų purškimo priemonė turi savo medžiagos korpusas, kurios yra 500m didelės talpos ir lengvai pakrovimo.Oro įleidimo sąsaja yra įrengta filtras išvengti užsikimšimo.

[Taikymo sritis] Mūsų produktą su super mažas burną, tinka apdailai, purškimo poliravimo, burring, rūdžių šalinimas ir kitų detalių apdorojimo įvairių lengvųjų ir mažų metalo miręs kampai.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai