Saulės Skydelis 18v 20w Baterijos Kroviklis Sistema Nešiojamų Prižiūrėtojai Marine Valčių Automobilis Saulės Srovelė Įkroviklio Automobilių Rv Baterija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.10 €30.00

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote patikimas ir efektyvus būdas, kad jūsų automobilio akumuliatorius?Ieškoti ne toliau nei mūsų 18V 20W saulės baterijos r!Mūsų r yra skirtas saugiai ir stabiliai jūsų automobilio akumuliatoriaus, užtikrinant įkrovimo saugumą ir stabilumą.Ji suderinama su daugelio tipų baterijų ir yra mažo dydžio, lengva nešioti.Pasitiki mumis, kad jūsų automobilio akumuliatorius d ir pasiruošęs eiti!

Specifikacija:

Saulės elementai: monokristalinius silicio

Saulės energija: 20W 18V

Saulės skydelis darbinė įtampa: 18V

Saulės skydelis darbinė srovė: 280mA

Saulės skydelis, atviros grandinės įtampa: 21.6 v

Saulės skydelis, atviros grandinės srovė: 320mA

Išvesties sąsaja: DC

Saulės elementų efektyvumas: 22%.

Gaminio dydis: apie 325*125*5mm/12.8*4.9*0.2 colių

Paketų Sąrašo:

1 * 20W saulės skydelis

1 * r cigarečių degiklio kištuką

1 * Baterijos Įkrovimo Aligatorius Įrašą Kabelis

1 * Naudotojo vadovas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saulės baterija: pasitelkti Saulę, kad Jūsų Automobilio Akumuliatorius su mūsų Saulės Srovelė r.Rinkti Saulės Energiją Konvertuoti į Elektros Energiją.Šią ekologišką ir ekonomišką Sprendimą Naudoja Saulės Plokštes Laikykite Savo Bateriją d.

2.Išvengti Per didelė įkrova Ir Iškrovimas: Saulės Srovelė r išplėstinė srovelė įkrovimo technologiją saugiai ir stabiliai recar baterijų, tokiu būdu pratęsti savo gyvenimą ir kelią per didelė įkrova ar iškrovimas klausimus.

3.Išplėstinė Įkrovimo Kontrolė: Mūsų saulės srovelė r pasigirti protingas, įkrovimo valdikliu, kuris meistriškai reguliuoja įkrovimo srovės ir įtampos.Automatins valdymas užtikrina saugumą ir stabilumą savo baterija, užkirsti kelią perkrovimas ir iškrovimas klausimus.

4.Universalus Sujungimas: Įrengtas su įvairiomis plokštėmis, mūsų Saulės Srovelė r vargo visų automobilių baterijoms, įskaitant 12V ir 24V rūšių, užtikrinant maksimalų patogumą ir funkcionalumą visų transporto priemonių tipų.

5.Nešiojamų Šviesos: Visada turėti pakankamai energijos už jūsų automobilio akumuliatoriaus patogu ir nešiojami saulės srovelė r, tinka keliauti bet kuriuo metu; mažas dydis ir šviesos vykdyti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai