Kontūras Matavimo Priemonė Su Užraktas Pieštukas - Medienos Raštininkas Įrankis Krašto Kampo Matavimo Profilis, Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos Su 3 Pieštukai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.49 €13.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

ELEKTROS

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kontūras Matavimo Priemonė Su Užraktas Pieštukas - Medienos Raštininkas Įrankis Krašto Kampo Matavimo Profilis, Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos Su 3 Pieštukai

Tikslios Formos Reprodukcijai: Naujas Version2022 Kontūras Matavimo Įrankis leidžia lengviau atkartoti įvairių formų, puikiai tinka plytelių, montavimo, laminatas ir kiliminė danga, pjovimas, keraminių ir įrankių įspūdžių, ir daugiau.

Reguliuojamas ir Užrakinimo Funkcijas: Contour Matavimo Priemonė koreguoja sandarumą pagal jūsų poreikius.Ypač tinka piešimo nereguliarus kontūrai.Fiksuoto priemonė gali būti užfiksuota po kiekvieno reguliavimo tiksliai, tiksliai.

Abu galai priemonė yra prieinama: Contour Matavimo Priemonė turi skriemulys ir žymiklį dizainas abiejų pusių, kad abu galus galima naudoti.Naudoti skriemulys pusėje atkreipti daugiau sklandžiai, rodyklė pusėje parengti tiksliai ir lengvai.Pieštukas turėtojas gali būti perkelti aukštyn ir žemyn lengvai keičiasi forma baigiasi.

Lengva naudoti: veikimo medienos raštininkas įrankis yra labai paprasta, jums gali reguliuoti viena ranka pataisyti pieštuko viduryje, ir tada stumti Matavimo Įrankis, piešdami, taip, kad jūs galite lengvai piešti linijas be klaidų.Galima lengvai pritaikyti prie bet sudėtinga darbo aplinkoje.

Kokybės ir Patvarus : Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, tvirtos ir ilgaamžės.Lengva nešiotis ir laikyti, Matmenys yra 9.17x1.38x1.06 colių (ir 3 pieštukai komplekte) Tiesiog įdėti jį į savo įrankių dėžę ir pasiimkite su savimi.Tai būtina turėti įrankį, skirtą statybos, medienos apdirbimo, ir "PASIDARYK pats" namo, ir puiki dovana pasirinkimas entuziastai!

Spalva: Juoda+Raudona

Medžiaga: Plastikas+Metalas

Pakuotės Turinys:

1 * Matavimo Įrankis

3 * Pieštukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai