Bling Automobilio Buferio Lipdukas Anti-Scratch Nešiojamas Decal Kristalų Automobilio Eksterjero Puošimas, Automobilių Dekoravimas Lipdukas Įbrėžimų Automobilių Lipdukai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.00 €8.00

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Plotis:

8cm

Modelio Pavadinimas:

Bling Automobilio Buferio Lipdukas

Elemento Ilgio:

8cm

Elemento Aukštis:

1cm

Lipdukas Rodymas:

Stogo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Gražus Dizainas: Pasiekti unikalią išvaizdą jūsų automobiliui, su šių automobilių bling etiketes ir lipdukus.Jų unikalus dizainas sukuria ypatingą ir įtaigus dekoratyvinis jausmas, kad traukia žmonių dėmesį.

2.Paprasta naudoti: Mūsų automobilių bling lipdukai, lipdukai ir yra puikiai tinka bet kokio automobilio modelio, su nugaros klijais, kad yra lengva nulupkite ir klijuoti ant bet kokių paviršių.Montavimas yra vėjas.

3.Plačiai Naudojamas: Šių automobilių bling etiketes ir lipdukus, gali būti taikomos įvairių paviršių, pvz., automobiliai, mobilieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, puodeliai, šaldytuvai ir sienos, lango, medienos paviršių.

4.Apakinti Rezultato: Pagražinti savo mylimo automobilio su sidabro crystal antraštės ir lipdukai pridėti kibirkščiuojantis žavesį, kuris atspindi pastovią sparkle dieną, ar naktį.

5.Praktinių Dovanų: Tegul jūsų artimuosius valymas su šių automobilių bling etiketes ir lipdukus, puiki dovana tiems, kurie myli automobilius, "PASIDARYK pats" projektams, arba sparkle liesti.Idealus gimtadieniai, šventės, Kalėdų, draugais, šeima ar bendradarbiais, jie gali lengvai žavesio, bet važinėti.

Įtraukti kai kurie linksmam į savo automobilį su šių bling etiketes ir lipdukus!Jie pridėti ypatingą ir akį traukiantis dekoratyvinis jausmas, kad tai tinka daugumai automobilių.Plačiai naudojami ir giriasi putojantis atspindys, tai padaryti puiki dovana bet automobilių mėgėjai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: automobilių bling etiketes ir lipdukus

Gaminio Dydis: apie 8*8cm|3.14*3.14 colių

Medžiaga: lipdukas

Stilius: dvigubo drugelis automobilių lipdukai / double love automobilių lipdukai / spider automobilių lipdukai / penki žiedlapis gėlės automobilių lipdukai / drugelis automobilių lipdukai / LOVE automobilių lipdukai / delfinų automobilių lipdukai / cat automobilių lipdukai / small gėlių automobilių lipdukai

Pakavimo Sąrašas:

automobilių bling etiketes ir lipdukus,*1

arba

gėlių lipdukai*5

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai