Nešiojamieji Elektriniai Skutimosi Nauja Patobulinta Mini Vyrų Elektrinės Skutimosi Įkrovimo Skutimosi Vieno Mygtuko Naudojimas Žalia

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.99 €7.79

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tiksliai ir neskausmingai skutimosi:variklio sukimosi greitis yra toks didelis, kaip 6600rpm, kuris yra du kartus didesnis elektrinių skustuvų ir skutimosi yra tiksliai ir saugiai.Net jei mažai energijos, jis gali stabilizuoti variklio greitį, veiksmingai užkirsti barzdos nuo utknięcie skustuvas, ir pasiekti neskausmingas skutimosi.

Įvairias programas:skutimosi kojų plaukų, pažastų plaukai, ant krūtinės plaukų, kūno, plaukų ir kt., visi į vieną mašiną, tik mini nešiojamą elektrinį skustuvą, namuose, kuri gali būti padaryta tiek vyrams, tiek moterims.

Šlapias ir sausas naudojimas:nedidelį triukšmą.IPX7 atsparus vandeniui, palaiko viso kūno plovimo.Panardinimo neperšlampami veiklos, nebereikia nerimauti dėl bakterijų liekanų, drėgnas ir sausas, sterilios ir higieniškas.Mikro-shock bass variklio nuolatinė galia, greičiu, mažas triukšmo.

KOMPAKTIŠKAS DYDIS:Jūs galite lengvai įdėti jį į savo džinsų kišenę ir pasiimkite su savimi.Aliuminio korpuse, ilgaamžiškumą ir komfortą.Tinka oro kelionės, verslo kelionės, biurų, automobilių, kelionės, kempingas ir daugiau.

Greito įkrovimo trukmė-60 minučių greito įkrovimo, gali būti naudojamas daugiau nei 6 valandas, ir gali būti naudojamas 60 dienų.Naudojantis USB sąsaja, tai yra patogu imti, ir gali imti kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji galios ir kt.

Spalva:Žalia

Medžiaga:Metalas

Dydis:4.5x4.7x5cm

Pakuotės Turinys:

1 * skustuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai