Gluosnio Vynuogių Dirbtinės Gėlės, Dirbtinių Eukalipto Girliandą Žaliųjų Augalų Gluosnio Vynuogynų Multi Purpose Amatų, Meno Dekoro Namai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: z1758
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.10 €8.20

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Rožė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Gėlių Stilius:

Gėlių Filialas

Modelio Numeris:

Bendable Gluosnio Vynuogių

Klasifikacija:

Dirbtinės Gėlės

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Proga:

Šalis

Stilius:

Gėlė


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Elegantiška Išvaizda: tvirtas šilko audinio medžiagos, tai dirbtinis gluosnio vynuogių priduria, prisiliesti prie gamtos grožį, kad jūsų namų dekoro.Paprasta naudoti, galite sulenkti į bet kokios formos arba apvyniokite aplink objektą.

2.Realus Poveikis: Šie dirbtiniai gluosnio plotai atrodo kaip tikri augalai su jų ryškių žalių lapų ir subtilus filialai.Jūs galite naudoti juos kurti romantiškas gėlių dekoracijos vestuvėms, šalys, ar namų dekoro.

3.Grynas Natūralus Stilius: Su natūralių gėlių formos visiems sezonams, tai dirbtinis gluosnio vynuogių priduria, paprastas ir elegantiškas prisiliesti prie namų arba sode.Spalvinga gėlės ir ryškus ivy vynuogių žali lapai sukurti grynai natūralus stilius, kad niekada blunka.

4.Puikus Vynuogių: Tai dirbtinis gluosnio vynuogių simbolizuoja meilę ir laimę, kad gali pridėti spalvų ir pilnatvę, į kokią erdvę.Jūs galite naudoti ją sukurti vainikai ir gėlių arkos arba padaryti gražus dekoracijos, kad bus nustebinti savo svečius.

5.Plačiai Naudojamas: Šis dirbtinis gluosnio vynuogių gali būti naudojama papuošti įvairių vietų, tokių kaip namo, sodo, šalis, restoranas, balkonas, vestuvių, prekybos centras, ir daugiau.Ji gali sukurti gamtos ir elegantiška atmosfera, bet kokiai progai.

Aprašymas:

Įtraukti tam tikrą gamtos grožį savo vestuvių ar namų dekoro su šio padirbtų rotango gėlių.Jame yra ryškus ivy vynuogių žalių lapų ir subtilus baltos gėlės, kurios atrodo realus ir elegantiškas.Jūs galite naudoti ją sukurti vainikai ir gėlių arkos, ar tiesiog pakabinti ant sienos arba lango.

Specifikacija:

1.Produkto Pavadinimas: Gluosnis Vynuogių Dirbtinių Gėlių

2.Medžiaga: aukštos kokybės šilko audinio

3.Dydis: apie 2m/78.74 į

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Gluosnio Vynuogių Dirbtinių Gėlių

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai