4 In 1 Nešiojamų Universalus Nešiojamojo Kompiuterio Turėtojas Saugojimo Namų Biuro Erdvė Taupymo Vertikaliai Nešiojamas Stovas Stabilus Juodos Spalvos Planšetinio Kompiuterio Stalo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z171458
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.78 €12.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Woopower

Medžiaga:

ABS plastiko

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prašymas:

Nešiojamas kompiuteris


Aprašymas

Aprašymas:

【4-IN-1 DIZAINO】Šis kelionių organizatorius turi dual-slot dizaino, su 2 nešiojamąjį kompiuterį/tabletę lizdai, 2 sandėliavimo patalpų mobilieji telefonai/rašikliai, 4-in-1 dizainas parduotuvėse kelis įrenginius vienu metu.

【ERDVĖS TAUPYMO】visapusiškai naudoti vertikalioje erdvėje ir vieta, nešiojamieji kompiuteriai, tabletės ir mobiliųjų telefonų vertikaliai, efektyviai taupyti darbalaukio erdvę ir išlaikyti savo prietaisus, organizuotas.

【ANTI NULIO】3D kreivų paviršių dizainas, siekiant išvengti įbrėžimų ir susidūrimų ant laptopo.Silikono anti-slydimo pagalvėlės ant dugno stiprinimo bei stabilumo.

【TVIRTOS MEDŽIAGOS】Tai vertikaliai nešiojamas stovas yra pagamintas iš ABS plastiko, patvarus ir tvirtas, lygus paviršius, stabilus ir tvirtas, lengvas ir kompaktiškas, lengva nešiotis.

【AUŠINIMO STOVAS】vertikalus stovas, taip pat gali būti naudojamas kietas nešiojamas kompiuteris, kuris gali būti aušinamas greičiau pateikti nešiojamas vertikaliai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis(Ilgis X Plotis X Aukštis): Apie 16.2x14.5x5.7cm/6.38x5.71x2.24inch

Komplektą sudaro:

1pc x Vertikaliai Nešiojamas Turėtojas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai