Dervos, Silikono Formų Vėjo Varpeliais, Epoksidinės Dervos Formų Lašas Pakabukas Apdailos 97QE

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.14 €4.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Aukštos Kokybės Pelėsių, - Keičiasi gamybos procesas daro paviršiaus pelėsiai lygesnė ir gatavo produkto šviesesnis.pelėsiai yra suprojektuota, kad būtų lengvesnis ir minkštesnis, todėl, kad jis gali būti laikomas geriau po naudojimo be užima per daug vietos.

Lengva naudotis -Mūsų vėjo dervos pelėsių silikonas yra lengva valdyti, net jei nėra patirties.Jūs galite pridėti šiek tiek dervos, pigmentai, dervos dažai, aukso folija, blizgučiai, blizgučiai, ir kiti užpildai vėjo varpeliais, kaip namų dekoro , sodo dekoro, kiemo interjeras, paplūdimys dekoro ir kt.

Plačiai Naudojamas-Jūs galite naudoti šią silikono formos, kad visų rūšių vėjo varpeliais, ir jūs galite taip pat padaryti sienų dekoras, pvz., sienų dekoras, sienų nuotrauka kabo REKLAMA ir kt.

Mėgaukitės Savo Gyvenimą: Hang surinkti vėjo varpeliais, pagal karnizo, papuošti savo namus, tegul vėjo žaisti už jus, pasinerti į nuostabų vėjo varpeliai, ir gera nuotaika dieną!

Puiki Dovana - Mūsų silikono dervos vėjo pelėsis yra puikus tiems, kurie mėgsta "PASIDARYK pats".Galite siųsti savo draugams arba šeimos nariams, kaip ir dovanos, Valentino Diena, Gimtadienis, Kalėdos, Motinos Diena ir Naujųjų Metų.Jei turite kokių nors problemų, apie gaminį, susisiekite su mumis tiesiogiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Silikonas

Vėjo Dydis: Apytiksl.16.7x13.3x0.6cm/ 6.57x5.23x0.23inch

Ilgai Juostelės: Apytiksl.20.3x3x0.9cm/7.99x1.18x0.35inch

Spalva:Skaidrus/Mėlyna

Komplektą Sudaro:

1 Set Silikono Formos

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai