Lėlių Kalėdų Pasakos Durų Rinkinys Meistriškai Išskirtinį Mielas Spalvingas Miniatiūriniai Medinių Lėlių Namelio Duris Rinkinys Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Viršelio Ups
  • Produkto Kodas: z169409
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.23 €17.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Kalėdų

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Rekomenduojame Amžius:

3-6y

Medžiaga:

Plastikiniai, derva, Mediena

Prekės Pavadinimas:

AUKUK


Aprašymas

Lėlių Kalėdų Pasakos Durų Rinkinys Meistriškai Išskirtinį Mielas Spalvingas Miniatiūriniai Medinių Lėlių Namelio Duris Rinkinys Priedai

Savybės: 1. Mini: Šis mini durų apdailos rinkinys yra specialiai skirta 1:12 1:6 dollhouses.Jūs galite diy savo mėgstamų house scenos ir papuošti dollhouses su gražus ieškote durų komplektą.

2. Nuostabiai Padaryta: Šis Kalėdų lėlių apdailos rinkinys yra paruošta ir visiškai mažai informacijos.Ten yra Kalėdų medis, kiliminė danga, tvora, bei kitų objektų ir net šepečio ir mažų dovanų dėžutėje yra įtrauktos.

3. Kalėdų Nustatyti: Šis lėlių namelio durų komplektą (pilna Kalėdų elementai ir gali būti gražiai papuoštas lėlių, sukurti spalvinga gyvenimo scenos ir pridėti daugiau Kalėdų aplinkos.

4. Puiki Dovana Vaikui-Gali pritraukti vaikų dėmesį, todėl jaukus prisiminimai ir taip pat skatina vaikų kūrybiškumą ir smalsumą.Taigi, tai puiki dovana vaikams.

5. Medžiaga: Kalėdų durų rinkinys yra pagamintas iš medienos, kuri yra storas ir ilgalaikis, bus ne lenkimo ir pertrauka lengvai.Taip pat pagamintas iš plastiko ir putų, kurios neblunka lengvai.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Kalėdų Pasakos Durų Komplektas

Medžiagos: Liepų, Plastiko, Dervos

Paketų Sąrašo:

1 x Kalėdų Eglutė

1 x Šluota

1 x Kopėčių

1 x Vainikas Medinės Durys

2 x Batai

1 x Žibalo Lempos

1 x Kilimas

1 x Dėžutė

1 x Kuolo

1 x Barelį

2 x Tvora

1 x Elnias Papuošalai

2 x Dovanų Dėžutėje

1 x Mažas Maišelis

Pastaba:

Prašome atkreipti dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai