29 7/16 DIN DIN Moterų Tiesiai Jungtis 29 DIN 4 Skylių Flanšas Greitai kištukinis Adapteris Coax Jungtį, Žalvario, Aukso spalvos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.68 €7.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

WUYUEJIA

Jungties Tipas:

7/16 DIN 29 Female Jungtis

Stilius:

TIESIAI

danga:

Nikelis/Auksas, padengtą

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

29 7/16 DIN Moterų Panel Mount

Jungtis:

Lydmetalis

Medžiaga:

Aukštos Kokybės Vario

Varža:

50 Omų

Prašymas:

RF, apšvietimas


Aprašymas

29 7/16 DIN DIN Moterų Tiesiai Jungtis 29 DIN 4 Skylių Flanšas Greitai kištukinis Adapteris Coax Jungtį, Žalvario, Aukso spalvos

Pavadinimas: DIN DIN RF, Coaxial Adapteriai

Medžiaga: Aukštos Kokybės Gryno Vario

Varža: 50ohm

Stilius: Tiesus

Danga: Nikelis/Auksas, padengtą

Būklė: visiškai naujos ir aukštos kokybės

Geriausia pakeisti jūsų krekingo/sugadinta/faulted Flex Kabelis Juostelės RF Adapteriai

Turimų Modelių:

1. DIN Moterų 4 Skylių Flanšo Adapteris

1PCS Adapteris

Jei nerandate produktas jums reikia mūsų parduotuvės, jūs galite susisiekti su mumis Paštu: [email protected]

1. Prašome palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.tai labai svarbu mūsų parduotuvėje.

2. Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors problemų su prekių, mes stengiamės išspręsti problemą už jus.Prašome neskubėkite palikti netural arba neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Tiesiog pasitikėti mumis, mes galime išspręsti šį geriau už jus.

3. Sveiki atvykę į pridėti, kad mūsų parduotuvė jums sąrašą.Jūs gausite 1~2% nuolaida nuolaida tiesiogiai.

1. Visi daiktai bus išbandyta ir gerai supakuoti prieš išsiunčiant.Paketai bus siunčiami per 1-3 darbo dienas po pirkėjai apdaila mokėjimo.

2. Paprastai tai trunka apie 10 45 dienų į savo vietą įprastu paštu, oro paštu, tokių kaip Zilvinasbutkevicius.lt standartinis pristatymas, Zilvinasbutkevicius.lt užsklanda pristatymas. ( Tai gali užtrukti ilgiau, kad kai kurios atokiose vietovėse)

3. Jei norite gauti savo sklypo greičiau, galite pasirinkti, express pristatymas būdų, tokių kaip DHL, "Fedex", UPS,AVS ir tt.

WUYUEJIA " teikia visą spektrą RF, coaxial jungtis,iš MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, FME, MS156, BNC,TNC, N, UHF ir pan., prie standartinių produktų, ODM ir pagal užsakymą pagaminti produktai su OEM Paslaugos.Mūsų pagrindiniai produktai yra didelės spartos kabelį mazgai, RF bendraašių kabelių sąrankos, mažai frequencycable mazgai, RF, coaxial jungtis, RF, coaxial adapteriai.Šie produktai yra mainlyused duomenų saugyklų, tinklų, ryšių, automobilių, medicinos,aviacijos, karo lauko t.t

Žymos

TIESIAI

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai