mini 125Khz RDA Prieigos Valdymas Klaviatūros Kortelių Skaitytuvas Durų Užraktas prieigos kontrolės sistema Wiegand 26 34 Išėjimo 1000Users

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.68

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Darbo Dažnis:

125Khz

Saugyklos Talpa:

1000

Kryptis:

NĖRA

Saugumo Režimas:

Su saugia Signalas

Prekės Pavadinimas:

LUCKING DURŲ

Maitinimo Šaltinis:

350W

Indukcijos režimas:

Touch

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

A86


Aprašymas

Prieigos Kontrolės 1000Users Klaviatūra skaitmeninis skydelis Kortelių Skaitytuvas Durų Užrakto Sistema 125Khz RDA Wiegand 26 34 Produkcija

Apžvalga:

Šis produktas yra ne susisiekti indukcijos kortelę ir slaptažodį prieigos valdiklis integruotas mašina, lengva naudoti.Patikimus rezultatus.Paramos swiping kortelę, atidaryti duris, slaptažodį, kad galėtumėte atidaryti durų, kortelės plius slaptažodį, kad galėtumėte atidaryti durų.

Jis turi nustatyti, relės sausi susisiekti signalai, rinkinys stumti (žemo lygio), kad antžeminiai signalai, rinkinys exit mygtuką sąsajos ir doorbell sąsajas.

Savybės:

1.Žemos energijos sąnaudos, ilgas tarnavimo laikas ir stiprus saugumo.

2.Paramos swiping kortelę, atidaryti duris, slaptažodį, kad galėtumėte atidaryti durų, kortelės plius slaptažodį, kad galėtumėte atidaryti durų.

3.Jis turi nustatyti, relės sausi susisiekti signalai, rinkinys, žemės signalas stumti (žemo lygio), rinkinys exit mygtuką sąsajos ir doorbell sąsajas.

Techniniai duomenys:

1.Saugyklos talpa:1000

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai