42mm 60mm Skersmuo 75mm 30-80cm Ilgio Oro Dyzelinas autonominis Šildytuvas Kanalo Vamzdis Vamzdis-Žarna Automobilių, Namų Ištraukiamas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.13 €12.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Pavadinimas:

Ortakių Šildytuvas Žarna

Išorės Bandymų, Sertifikavimo:

ce

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Laikyti save šiltas žiemą su mūsų aukštos kokybės šildymo vamzdis pagamintas iš tvirtos aliuminio medžiagos.Skirtos, kad tilptų puikiai su automobilių stovėjimo šildytuvas vamzdynų vamzdžiai, mūsų šildytuvo vamzdis yra taip pat idealiai tinka hydroponic augti kambariai ir sunkvežimiams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio

Produkto spalva: Juoda

Gaminio dydis:

Skersmuo: A: apie 4,2 cm/yra 1,65 cm, B: apie 6cm/2.36 colių, C: apie 7,5 cm/2.95 cm

Ilgis iki tęsiasi: apie 30cm/11.81 cm

Ilgis po tempimo: apie 80 cm/31.5 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pcs Oro autonominis šildytuvas kanalų žarna

Pastaba:

Produktas bus tinkamai suspaustas patogumas pristatymas, dydis skirsis gavusi, todėl prašome įsitikinkite, kad ištempti iki norimo ilgio.Vamzdžio ilgis yra ištemptas ilgio, o ne nuo vamzdelio ilgio paketą.Prašome ruožas, šiek tiek ir visiškai gauti ilgio jums reikia.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Oro autonominis Šildytuvas Kanalų Žarna: Pagerinti savo oro stovėjimo šildytuvas su pagerinta ventiliacija ir praktinių apyvartą.Mūsų kanalo žarna savybės lanksti dizaino, kad tilptų įvairių skyrių ir kampų.

2.Neprilygstama Ilgaamžiškumas: Oro autonominis Šildytuvas Kanalų Žarna yra pastatytas paskutinis su savo aukštos kokybės aliuminio konstrukcija.Atsparūs rūdžių, dilimo ir įbrėžimų, ji gali pasigirti ilgą tarnavimo laiką ir gali atlaikyti sunku važiavimo sąlygas, užtikrinti neprilygstamą ilgaamžiškumą.

3.Platus Suderinamumas: Mūsų oro autonominis šildytuvas kanalų žarna yra daugiafunkcinis sprendimas už bet kurį parametrą.Tinka įvairių oro šildytuvai, nuo namų iki automobilių ir dirbtuvių programas.

4.Plačiai naudojamas: Patirtį, lankstumą, naudodami mūsų oro autonominis šildytuvas kanalų žarna palapinėse, hydroponic augti kambariai, vonios kambarys, palėpės, ir transporto priemonės.Susisiekti su šildytuvo vamzdis, siekiant užtikrinti optimalų šildymo ir aušinimo.

5.Multi-Purpose Vamzdis: Įdiekite šį Oro autonominis Šildytuvas Kanalų Žarna universalus šildymo sprendimas dėl bet kokių žemės ūkio, pramonės, arba sunkiųjų mašinų, laivų, sunkvežimių ir automobilių.Puikiai tinka įvairiems darbams, tai lengva naudoti ir įdiegti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai