1PC Rankena, Už Scrapbooking Pasienio Mokyklos Įrankiai, Raštinės Reikmenys Privalomas Raštinės reikmenys Rankena Hole Punch Palaidų lapų Popieriaus Pjaustytuvas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.72 €3.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

1. Stiprus Magnetinis Dizainas: magnetinio miršta suteikti tvirtą paspaudę ant kilpų ir poveržlės, užtikrinant saugią ir patikimą įrenginio.

2. Lengva Naudoti: įrankis reikalauja minimalaus stiprumo smūgis per ąselės ir įdiegti poveržlės, todėl jį lengva naudoti net ir su silpna ranka.

3. Anti-slydimo Rankena: anti-slip rankena suteikia saugų sukibimą, todėl jį lengva valdyti įrankį ir kontroliuoti jo judėjimą.

4. Spyruokliniai Dizainas: įrankis, funkcijas, spyruokliniai dizainas, kuris automatiškai iš naujo nustato miršta po naudojimo, kad ji taptų efektyvus ir patogus.

5. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš premium " chrome vanadžio plieno, įrankis yra tvirtas ir ilgalaikis, užtikrinant patikimus rezultatus per tam tikrą laiką.

Medžiaga:Alloy

Dydis: 13*5.7 cm

Spalva: Sidabrinė

Produktų Sąrašas:

1pc * Rankena Hole Punch

1pc * Pakavimo Dėžutė

Pastaba

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose.

2. Leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingus ekranus, prašome suprasti.Ačiū

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai