Namas Formos Silikono Formos Namų Statyba Silikono Formos "PASIDARYK pats" Amatų Animacinių filmų Architektūros Formos Aromatizuoti Žvakės Pelėsių Juokinga Amatų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.18 €3.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Silikono formos

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pagamintas iš tvirto silikono, tai pelėsių funkcijų, kūrybinis dizainas, kuris leidžia jums naudoti savo vaizduotę, kad užbaigti, gatavų produktų.

Produkto Pavadinimas: Namas Formos Silikono Formos

Gaminio medžiaga: silikonas

Gaminio dydis: 8.1x8.2cm/8.1x8.1cm/8.1x8.1cm

Produktų Sąrašas:

Namas Formos Silikono Formos*1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Unikalaus Eksterjero Dizaino: Padaryti jūsų desertai tiesiog gražūs su šiuo silikono formos inovacijų house stiliaus eksterjero.Kūrybinis dizainas bus įkvėpti šilumos ir romantikos kiekvieną torto, šokolado ar saldainių jums sukurti.

2.Lengvas Formos Kūrimas: Pelėsių puikus namas formos gydo lengvai, naudodami mūsų sklandaus interjeras, kreką-nemokamai galutinio produkto, ir non-stick silikono formos.Mėgaukitės lengva išleisti išsamią ir puikiai baigė traktuoja kiekvieną kartą, kai jūs kepti.

3.Ilgalaikė kokybė: Pagaminta iš patvaraus silikono medžiagos, šis namas formos pelėsių nėra lengva ašara, dėvėti, atsparus, patikimas, ir yra stiprus ištvermė.

4.Crafting Įdomus: Patirtis suvirpinti "PASIDARYK pats" įdomus ir mėgautis crafting su mūsų namas formos silikono formos.Mėgaukitės laisve kurti unikalius dizaino žvakės, šokoladas, arba minkštus saldainius su šiuo universalus ir paprastas naudoti pelėsių.

5.Įvairus Naudojimas: Naudoti namuose formos silikono formos sukurti sudėtingas tortas toppers, aromatizuoti žvakės, gipso amatai ir kita unikali kūryba, susitikimas kelis poreikius ir padidinti produkto vertę vartotojams.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai