Užtrauktukas Tepalo 5vnt Užtrauktukas Tepimo Tepalo Vamzdelis Užraktas Core Tepimo Remontas Įstrigo Daugiafunkcinis Užtrauktukas Priežiūra

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.63 €6.61

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų drabužių užtrauktukas tepalas, tirpalas jūsų pakimba užtrauktukas problemų.Šis produktas užtikrina sklandų užtrauktukas funkcionalumą ir yra idealus užtrauktukas remontas.Su paprasta naudoti formulę, ji puikiai veikia įvairių tipų užtrauktukų.

Pavadinimas: Užtrauktukas Tepalas

Gaminio dydis: apie 2*2*6cm/0.78*0.78*2.36 cm

Talpa: 10g

Savybės: mažo dydžio, lengva nešiotis ir naudoti

Paketų Sąrašo:

Užtrauktukas Tepalai *5vnt

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Užtrauktukas Priežiūra: Sutepa ir apsaugo užtrauktukų su kompaktiška ir lengva naudoti purškimo.Purškimo butelis yra mažas ir patogus, todėl jūs galite jį nešiotis su savimi ir taikyti jį, kai jums reikia.

2.Ilgalaikė Apsauga: Apsaugokite savo užtrauktukų nuo senėjimo ir žalą, tuo pačiu užtikrinant ilgalaikį sklandų veikimą.Mūsų aukščiausios formulės patikima gynyba nuo išorės elementus, išlaikyti savo veikimo užtrauktukai su gera apsaugines savybes.

3.Prieinamas Sprendimas: Idealiai tinka užtrauktuku remonto su dideliu išlaidų rodiklius, tai užtrauktukas tepalas, užtikrina sklandų skompresowanie ir prailgina gyvenimą savo užtrauktukų.

4.Universalumas Padidinti: Mūsų užtrauktukas lubrikantas praturtintas natūralių ghi ingredientų yra būtina turėti išplėsti užtrauktukas gyvenimo bagažą, rūbų ir daugiau.Paraiška yra paprasta, ir momentinių įstrigo užtrauktukas pataisos garantuotas.

5.Užtrauktukas Priežiūros Priemonė: Metalinėmis universalaus dizaino, šis tepalas yra vieno langelio tirpalas visiems užtrauktukas rūšių, metalo arba iš nailono.Ji užtikrina sklandų veikimą, saugo nuo rūdžių & dėvėti, & tęsiasi užtrauktukas gyvenimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai