Padidėjęs, Apvalios Oro Fryer Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Su Aliejumi Šepetėliu, Įrašus Dėti Vieną Ant Kito Sluoksniuotos Dehydrator Lentynos Oro Fryer Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.92 €51.21

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kepimo Indai & Keptuvės Tipas:

Au Gratin Patiekalai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Padidėjęs, Apvalios Oro Fryer Stovas iš Nerūdijančio Plieno Su Aliejumi Šepetėliu, Įrašus dėti vieną ant kito Sluoksniuotos Dehydrator Lentynos Oro Fryer Priedai Mūsų komplektą įeina 3 apvalus, nerūdijančio plieno, oro fryer lentynos, kurios gali padėti jums padaryti, pūsti, bulvytės fri, slapukai, kepsnių, keptų bulvių, dehidratuoti vaisiai ir kt.daugiau patogiai ir nerimauti nemokamai.

Trys ant kitos lentynos yra skirtas būti naudojamas atskirai arba sukrauti kartu.Įrengta 6 iškelti kojos iš maisto klasės medžiaga, kuri gali būti panaudota, siekiant padidinti grotelių.Kiekvienas sluoksnis yra maždaug 0,5 cm aukštesni nei senesnių modelių, kad tilptų didesnės maisto produktų.

Mūsų oro fryer stovas yra pagamintas iš maisto-klasės aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, kuris yra saugus, ne toksiškas, rūdžių įrodymas ir anti-korozijos, aukštos temperatūros vandeniui, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Mūsų bokštas oro fryer stovas yra suderinama su dauguma oro gruzdintuvės rinkoje.Nesvarbu, ar turite 4.2 QT arba 5.8 QT oro fryer, tai fryer stovo bus puikus aksesuaras jūsų virimo poreikius.

Šis turas oro fryer stovas skirtas kasdieniam naudojimui, ir visą stovėti, poliruoti labai jaučiasi.Tai lengva valyti ir galima įdėti į indaplovės, kuri yra labai patogu.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 * trijų sluoksnių dehidratacijos stovo

1 * gnybtas

1 * naftos šepetys

6 * kojų dangtis

100 * fryer popieriaus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai