Moterų Žandikaulio Įrašus Staigius Elegantiškas Šukuosena su Perlų Gėlės Plaukų Klipai Storas, Garbanotas Plaukų Stilius, Dekoratyvinis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.55 €5.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Lytis:

Moteris

Medžiaga:

Lydinys

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

XIN-Pristatymas Moters Plaukų Letena Įrašus su Neslidžios Nesukelia alergijos Perlai Apdangalai, dėl Storas, Garbanotas Plaukų Stilius, Dekoratyvinis XIN-Pristatymas

Aprašymas:

Savybės:

1. Stabili Fiksacija: Pagaminti iš lydinio, dantyta letena įrašą turi savo plaukų vietoje visą dieną su neslidžia medžiaga ir stiprus pavasarį.

2. Medžiaga: Šių dangalams yra pagaminti iš metalo medžiaga, glotni medžiaga, kad nebus pertraukos savo plaukus, padeda rankena, kad jūsų plaukai ir gali padėti laikyti savo plaukų puikiai.

3. Patogumui: Šių plaukų žnyples, galite lengvai turėti savo plaukus, nesvarbu, kiek plaukų turite, jūs galite lengvai tvarkyti šis universalus plaukų aksesuaras!

4. Kartų: Plaukų įrašą ir plaukų letena visoms amžiaus grupėms, atrodo jauni ir madingi!Tinka bet kurio amžiaus merginoms ir moterims.Tinka bet kokiai progai, namuose ir biure.Geriausia dovana merginoms/moterims per Kalėdas.

5. Po pardavimo Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis, ir mes padėsime ją išspręsti kuo greičiau.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Lieti

Plaukų Segtuko Dydis: 4*3cm

Plaukų Letena Dydis: 7*3cm

Svyruoja Taikymo: Vestuvės, pobūviai, jubiliejai, šokis, spektakliai, gimtadienio, fotografija ar kitu metu.

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis

Komplektą Sudaro:

1 * Plaukų Letena

Arba

1 * Plaukų Įrašą

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai