Keramikos Formų Molio Įrankiai, Mediniai Įrankiai, Keramikos Liejimo Keramikos Keramikos Įrankių Rinkinys Priėmimo Dubenys, Lėkštės Keramikos Top Formos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.86 €9.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

feature7:

Molio įrankiai

Medžiaga:

1

feature6:

keramikos liejimo formos

Kilmės:

Žemyninė Kinija

feature9:

keramika keramikos įrankis

Feature2:

Keramikos Įrankis

Feature1:

molio sluoksnį

feature8:

mediniai keramikos įrankiai

Feature4:

molio modeliavimo įrankiai

Feature5:

keramikos įrankiai keramikos

Feature3:

molio formų amatų

feature10:

mediniai įrankiai, keramikos pelėsių


Aprašymas

Aprašymas

Patirti džiaugsmą, "PASIDARYK pats" su šiuo universalus molio įrankių rinkinys.Tai puikus atskleisti savo kūrybiškumą ir tyrinėti įvairių amatų technika.Medinių grybo formos prideda įnoringas prisiliesti prie savo projektų, todėl jiems išsiskirti.Medienos medžiagų užtikrina ilgaamžiškumą įrankiai, leidžia jums sukurti gražus meno kūrinių už metus į priekį.Nesvarbu, ar esate mėgėjų ar profesionalų, tai įrankių rinkinys bus pagerinti savo meno kelionę.

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:Mediena

-Dydis:12.00X8.00X8.00cm/4.72X3.14X3.14in

Universalus įrankių komplektas yra skirtas keramikos, , medienos apdirbimo, ir "pasidaryk pats" amatų, teikiantys įvairias programas.

-Tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori tyrinėti ir eksperimentuoti su įvairių amatų technologijas, leidžiančias begalinis kūrybiškumą.

-Įnoringas mediniai grybo formos šis įrankių rinkinys pridedamas unikalus ir akį traukiantis elementas į bet kokį projektą, todėl išsiskirti iš minios.

-Pagamintas su medienos medžiagų, ši priemonė nustatyti yra pastatytas paskutinis, užtikrinant patikimumą ir ilgaamžiškumą ilgalaikiam naudojimui.

-Nesvarbu, ar esate mėgėjų ar profesionalų atlikėją, ši įrankių rinkinys bus pagerinti savo meno kelionę, suteikti reikiamų įrankių, įvairių formų, pvz., keramika, tapyba ir skulptūra.

1 x pelėsių

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai