2vnt Skirti Roborock S8 Pro Ultra Sidabro Jonų Modulis Bacteriostatic Už S7 Pro Ultra/S7 Maxv Ultra /G10S Pro/P10/G10S/S8+/S8

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.35 €17.26

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia (W):

50W

Prekės Pavadinimas:

Cikuso

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įtampa (V):

220V

Funkcija:

Šlapias ir Sausas


Aprašymas

2vnt Skirti Roborock S8 Pro Ultra Sidabro Jonų Modulis Bacteriostatic Už S7 Pro Ultra/S7 Maxv Ultra /G10S Pro/P10/G10S/S8+/S8

Šis atsarginės dalys tinka tik Roborock S7 Pro Ultra / S7 MaxV Ultra /G10S Pro/P10/G10S Grynas/S8+/S8/ s8 Plus Ultra Robotas Dulkių siurblys.

Visi priedai yra visiškai naujas.Sveikatos jums ir jūsų šeimos, ir imtis geros priežiūros jūsų robotas, rekomenduojama pasirinkti aukštos kokybės produktus ir pakeisti priedai reguliariai, siekiant užtikrinti, valymo poveikį.

Dalys turi ilgesnę gyvavimo ciklą, ir kaip geriau išvalyti poveikio, kuris apsaugo robotas iš pernelyg didelio dilimo ir sumažina tarnavimo laiką.

Lėtai atleiskite sidabro jonų modulis bus nuolat išleidimo sidabro jonai į vandenį, ir antibakterinis norma yra kaip aukštas, kaip 99.9%1. Valymas progresuoja, sidabro jonai ir toliau bus perduodami į žemę ir nuotekų rezervuaras, todėl visas namas valymas, vandens saugykla, mop skalbimo ir nuotekų perdirbimo procesą, daugiau patogumo.

100%Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, nekenksmingas aplinkai medžiagų, minkštas ir patvarus naudoti.

Taikytinos modeliai:

Už Roborock S7 Ultra Pro

Už Roborock S7 MaxV Ultra

Už Roborock G10S Pro

Už Roborock P10

Už Roborock G10S Grynas

Už Roborock S8+

Už Roborock S8

Už Roborock S8 Plus Ultra

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

2 x Sidabro Jonų Modulis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai