1~5VNT Praktiškas Daugiafunkcinis Įkrovimo Kabelis Smart Laikrodžių Apyrankės Magnetinis Įkroviklis Dokas Bazę, Fitbit Versa 3/Fitbit Prasme

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.34 €18.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sąsaja:

USB

Parama:

Dropshipping/Didmeninės

Prekės Pavadinimas:

Vwinget

Tinkamas modelis:

Už Fitbit Versa3/prasme

Tipas:

Atvejais

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Spalva:

juoda

Medžiaga:

ABS ir PC


Aprašymas

1~5VNT Praktiškas Daugiafunkcinis Įkrovimo Kabelis Smart Laikrodžių Apyrankės Magnetinis Įkroviklis Dokas Bazę, Fitbit Versa 3/Fitbit Prasme

Aprašymas:

Aprašymas:

1. Unikalus Dizainas: smart įkrovimo stotis yra tik tinka fitbit versa3/prasmę, netinka jokios kitos Fitbit modeliai.Prietaiso Fitbit versa3/prasme, gali būti lengvai imamas namuose, biure ar keliaujant.

2. Kokybė ir Sauga: Aukštos kokybės ABS ir PC medžiagų ir vario laidų užtikrintas stabilus srovės perdavimo.Unikalus vidaus struktūrą ir neslidžia vienintelis padaryti jūsų prietaisas stipresnis nei prietaiso.

3. Geras Patogumui: Su šiuo krovikliu, jums nereikia nuimti dirželį, kai baterija įkraunama.Tačiau norint išlaikyti gerą ryšį tarp watch " ir smeigtukai, prašome pašalinti atveju, kai baterija įkraunama.

4. Lengva Įdiegti: Lengva naudoti, tiesiog įdėti žiūrėti fitbit versa3/prasme, įkrovimo stovas, ir tada prijunkite USB prie KOMPIUTERIO ar kroviklio imti žiūrėti.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PC

Sąsaja: USB

Tinkamas modelis: už fitbit versa3/prasme

Spalva: juoda

Pakuotė:

1*Įkrovimo Bazės

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai