Statybos Pieštuku Aliuminio Lydinio Grafiti Įrankis Gilią duobę Pieštukas Su Ekscentriniu Svirties Užraktas, "PASIDARYK pats"

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.13 €16.63

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Gerai paruošta ekscentriškas lock spynos griežtesnę tinka, ir reguliuojama veržlė leidžia tikslumą ir gebėjimą keisti formą, kai reikia.Įsitvirtins po kiekvieno reguliavimas tikslumui užtikrinti.

Multi-funkcija įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su anoduoto paviršiaus, kuris padeda išplėsti paslaugų produkto gyvavimo laikas.Pieštukų šerdelės, yra pagaminti iš grafito, todėl jie patvaresni.

Tai medienos apdirbimo linijinis scriber turi aiškiai matomos skalės, aišku, tiesiškumas ir dalis, ir yra paprasta naudoti.

Dydis, statybos pieštukas yra labai mažas, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.Jis gali būti lengvai koreguojami, kad atitiktų skirtingų kartų, todėl tai puikus pagalbininkas dailidžių, inžinieriai, namų DIY entuziastai, arba bet kokio tipo meistras.Matavimai, ženklai ir linijos.

Universalus scribing įrankis gali būti naudojamas įvairioms reikmėms.Iš medienos, metalo apdirbimo, ši vielos įrankis yra universalus ir gali būti naudojamas daugiau nei 15 naudojimo scenarijai.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 set x scribing įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai