Padangų Remontas Gumos Nagų Padangų Remontas Žvakės 10 VNT Patvarus Gumos Ir Geležies Padangų Remontas, Varžtai Su Plačiomis Pritaikymo Dviračių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.94 €2.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Padangų Remonto Įrankiai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Jei turite pradurta padanga, nesijaudinkite.Mūsų padangų varžtas gali padėti jums pataisyti per kelias minutes.Tiesiog įdėkite vinį į padangų žaizdos, ir užveržkite.Varžtas turi gerą ruonių, kurie apsaugo nuo oro nutekėjimo ir prailgina padangų gyvenimą.Jis ateina su laikymo dėžutė lengva laikyti ir organizacijos.Mūsų padangų varžtas tinka kalnų dviračiai, autobusai, žemės ūkio padangos, ir dar daugiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Padangų Varžtas

Gaminio medžiaga: paviršius cinkuoto metalo siūlai + natūralaus kaučiuko (skaidria guma)

Taikytinos modeliai: Elektrinės transporto priemonės, motociklai, dviračiai ir kiti vakuuminiai padangos apskritai

Padangų remonto dydis: apie 1mm-5mm /0.04x0.2in traumos

Mažas vinis: apie 14 x.5 mm/0.55x0.2in

Didelis nagų: apie 14 x 7 mm/0.55x0.28in

Pakavimo sąrašas:

10*Ratų Varžtai

1*Atsuktuvas

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudojimo paprastumas: Išvengti vargo pašalinti padangos arba naudojant sudėtingus įrankius.Tiesiog vieta nagų padangų žaizdos ir pasiekti paprasta ir veiksminga, remontas taupo jūsų laiką ir pastangas.Skubiai remonto priemonė lengvai remontas pradurti skyles nenuimant padanga nuo ratlankio.

2.Kokybiškos Medžiagos: Tai padangų varžtas yra pagaminti iš puikios gumos ir geležies, kuri tampa atsparūs dėvėjimosi ir plyšimo.Stambios sriegis viduryje gali veiksmingai padidinti bitė tarp varžto ir padangų, su gera sandarinimo efektas.Ji taip pat turi gerą plomba, kad būtų išvengta oro nuostolių, ir prailgina gyvenimo trukmę padangų.

3.Nešiojamų Dizainas: paketai su sandėliavimo dėžės.Jie gali būti laikomi ir vežami lengvai.Patogu laikyti ir nešiotis, kai jūs keliaujate, vairavimo, dviračiais ir pan.Nustatyti savo padangas!

4.Plačiai Taikomas: Tai padangų varžtai dirbti su įvairių transporto priemonių, tokių kaip automobiliai, kalnų dviračiai, e-dviračiai, motociklai, sunkvežimiai, ir ant kitų transporto priemonių.Jie gali pagerinti kokybę ir apsaugoti jūsų padangos ant šlapio, ledinis, purvinas, ar smėlio paviršių.

5. 2 Dydžių Padangų Remontas Šuoliai: Mūsų padangų remontas šuoliai gali būti naudojamas automobilių, motociklų, sunkvežimių, autobusų, žemės ūkio padangos.Galite pasirinkti iš dviejų dydžių, 14*5,5 mm ir 14*7 mm, priklausomai nuo padangų dydžio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai