20PCS Baltų Klijų Pistoletas Karšto Lydalo Klijai Su Perlų Blizgesį, φ7mm*100mm Ilgis, Vestuvių Elementų Remontas, DIY Gamybos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.05 €7.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Skaičius, Vnt:

20PCS

Modelio Numeris:

7*100

spalva:

balta

Naudojimas:

Namuose "PASIDARYK pats"

Prekės Pavadinimas:

TOMASIEN

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

20PCS White Hot-Melt Klijais Klijuoti Su Perlų Blizgesį, φ7mm*100mm Ilgis, Vestuvių Elementų Remontas, DIY Gamybos Priminimas: Šis produktas yra termoplastinė karšto lydalo klijai produktas, ne vaškas.Jei jums reikia padaryti, vaško antspaudas, jums turi būti įrengta klijų pistoletas, ir jums reikia naudoti glicerinas, kad neleistų klijuoti.Jei jums reikia vaškas, prašome don ' t buy it!

Pavadinimas: Perlamutro karšto lydalo klijai klijuoti

Kategorija: termoplastinių dervų, klijų

Darbinė temperatūra: 85 ℃

Funkcija: "PASIDARYK pats" pasta remontas, apdaila

Lydieji medžiagų: keramikos, stiklo, odos, plastiko, elektronikos dalys, pluošto, metalo, akmens, cemento produktai, ir tt

Taikymo sritis: naudoti su klijų šautuvu.Jis gali būti naudojamas klijuoti papuošalai, rankdarbiai, Kalėdų dovanos, papuošalai, žaislai, dirbtinės gėlės ir kt.

Pastaba:

1. Dydis sumažinti mašinos ir išmatuotas rankiniu būdu.Ten gali būti kai kurių klaidų.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

2. Nuotraukos yra visi imtasi realiu scena, be jokių koregavimų, ir originalios spalvos buvo atkurta, kiek įmanoma.Tačiau, dėl skirtingų monitorių, tai yra neišvengiama, kad spalva skirtumas nesutampa su juo.Nėra geresnio būdo šiuo metu, o galutinė spalva priklauso konkrečiam produktui.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai