50Pcs/Daug 9x12 10x15 13x18 16x22cm Peacock Blue Ponios Kauke Kvepalai Saugojimo Maišelį Šokoladinių Saldainių Dovanų Akių Maišą Galima Pritaikyti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.13 €19.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas:

Atvejais, Ir Ekranai

Elemento Tipas:

Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos

Papuošalai Pakavimo ir Ekranas:

Papuošalai Maišeliais

Prekės Svoris:

180g

Paslauga:

Gali Spausdinti Logotipas Gali Individualų Dydį Ir Dizainas

Vienetas:

50pcs/daug

Prekės Pavadinimas:

LUKENI

Dovanų Bolsa:

Papuošalai Bolsa

Produkto Savybės:

Smėlio Spalvos Medvilnės, Džiuto Maišai

Papuošalai Raišteliu Maišeliai:

Helovinas dovana

Naudoti:

papuošalai pakuotė

CN:

Zhejiang

Modelio Numeris:

20220913

Prekės Skersmuo:

22cm

Medžiaga:

MEDVILNĖS, tinkliniai maišai

Plačiai Naudojamos:

Dovanų Pakavimo Papuošalų Organizatorius

Proga:

Vestuvės, Jubiliejus, Kalėdų, Gimtadienio Dekoracija

Aromatas Raišteliu Krepšiai:

Sausų Gėlių Maišeliai Kalėdoms

Elemento Plotis:

22cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Aukštis:

22cm

Elemento Ilgio:

16cm

dydis:

9x12cm 10x15cm 13x18cm 16x22cm


Aprašymas

Produkto Pavadinimas:50Pcs/Daug 9x12 10x15 13x18 16x22cm Peacock Blue Ponios Kauke Kvepalai Saugojimo Maišelį Šokoladinių Saldainių Dovanų Akių Maišą Galima Pritaikyti Medžiaga:tinkliniai Maišai Dydis:9x12cm 10x15cm 13x18cm 16x22cm Standartas: Šis krepšys sutarimu su ES aplinkos apsaugos reikalavimai Įpakavimas: 50Pcs/daug -----------------skiriamoji linija---------------------- Spalva: kaip nuotraukas,Jei neturite specialaus reikalavimo, apie spalvas,Prašome palikti mums žinutę apie spalvų skaičius, kai jūs pateikiate užsakymą,Ačiū.Šiltas Patarimas: 1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.ir dėl skirtingų matavimo metodą, galbūt turės ±1cm skirtumas. 3,Prašome pastebėti, kad svetainė kainos nėra įskaitant spausdinimą !!!su logotipu, kaina, visiškai skirtingi,prašome kalbėti su mumis, jei jums reikia logotipą, prašome!

1.Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu, 2. Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip 150USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio valdymo srities/Neįtraukti kai kurie LOGOTIPAS užsakymą produktai.) 3.Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū.laivas-infochoose-jav 1. Tiesioginis pardavimas iš mūsų gamykloje klientų, ji gali sutaupyti daugiau pinigų už produkto kaina. 2. Daugiau kaip 20 metų patirtį, Rankinės. 3. Patikimos kokybės ir priimtinos kainos. 4. Dauguma daiktų yra išlaikyti dideles atsargas, skirtas parduoti. 5. Greičiausias pristatymo laikas, per 3 dienas didesnio užsakymo kiekio. 6. Profesionalus gamintojas Rankinės 7. Priimti individualų dizainą ir OEM tvarka.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija 1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas .

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai