Kalnų Krištolas Tapybos Kalėdiniai Atvirukai Diamond Tapybos Palaima Kortelę Su Gimtadieniu Linkiu Korteles Kalėdų Atvirukas Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.92 €23.83

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Tipas:

dryžuotas

Rinkinys Tipas:

no

Rombo Formos:

Specialios formos

Tipas Didmeninės:

Taip(>50 Vnt.)

Naudoti:

žymos

Rėmas:

Taip

Spalvų skaičius:

1-30

Stilius:

Modernus Stilius

Įklijavimo Srityje:

Dalinis

Forma:

Derinama

Drobė Pakavimo Metodas:

Sulankstyti

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Daugiau Galimybių: Atskleisti savo kūrybiškumą su mūsų Kalėdų atvirukas priėmimo rinkinys, siūlanti 8 nuostabiu 5D tapybos korteles, 1 brangakmenio maišelį, 8 vokai, ir patogus įrankių rinkinys.Puikus apdorodami geriausias rankų darbo atvirukai, leidžia jums išreikšti savo menine nuojauta ir pasidalinti Kalėdų vaišės.

2. Klasikinis Kalėdų Touch: Pareikšti šypsenos ir šiluma jūsų artimuosius su mūsų "PASIDARYK pats" Perlas Tapybos Atvirukai.Puošia mielas snowmen, Santa Claus ir Kalėdų žvakės, 6 klasikinis Kalėdų dizaino elementai padeda sukurti pridėtinę touch ramybę ir džiaugsmą.

3. Kūrybos Įdomus: Crafting spalvingas akmuo korteles, niekada nebuvo paprasčiau.Mūsų "PASIDARYK pats" perlas tapybos kortelės, tik reikia laikytis putojantis brangakmenių, dėl savo teisėtą vietą be jokio vargo.Tai gimtadieniai, šventės ir jubiliejai, baiminantis savo artimuosius ne kartą.

4. Puikūs Ilgaamžiškumas: Pagamintas iš dervos brangakmenių, tai "PASIDARYK pats" Perlas Tapybos Atvirukai išlaikyti blizga ir unikalią išvaizdą už metus.Kiekviena kortelė yra ilgalaikis simbolinis jūsų priežiūros ir kūrybiškumą, kad nebus lengvai išnyks arba prarasti savo žavesį.

5. "PASIDARYK pats" Dangus: Patirtis gryno džiaugsmo ir kūrybinio tyrinėjimo su mūsų Perlas Tapybos Atvirukai.Praleisti laiką su savo vaikais, taikant 5D dažymo metodus, kad padidinti savo jausmą pasiekimas.Mėgautis "PASIDARYK pats" nuotykis ir stiprinti savo ryšį su savo vaiku.

Aprašymas:

Ieškote kūrybos būdas praleisti Kalėdų atostogų?Išbandykite mūsų 5D "PASIDARYK pats" Perlas Tapybos Rinkiniai!Su pakankamai atsargų, kad būtų patenkinti jūsų rankų darbo poreikius, jūs galite lengvai sukurti snaigės ir unikalus šviečia korteles.Mūsų lengva valdyti komplektą įeina visi reikalingi priedai taikyti šias 5D "PASIDARYK pats" tapybos technika.Gauti tavo dabar ir atrasti naują meno lizdo šį žiemos sezoną.

Specifikacija:

1. Produkto Kategorija: "PASIDARYK pats" Perlas Tapybos Sveikinimo Kortele 8

2. Perlas tipas: specialios formos perlas/kvadratas perlas/šviesus perlas

3. Įpakavimas: opp krepšys

4. Pakuotės dydis: 33x17x2.5cm

5. Vieną kortelę dydis: 30x15cm butas, 15x15cm sulenkti per pusę

Sąrašas:

8 Lakštai "PASIDARYK pats" Perlas Tapybos Atvirukai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai