Variklis pjovimo/CHZ/CHZJ / 6839676 už SĖDYNĖS ATECA (KH7) STILIAUS

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €638.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Versija:

Stilius

modelis:

ATECA (KH7)

spalva:

MĖLYNA


Aprašymas

Bruožai Vietos Nuoroda: 6839676 Gamintojo Nuoroda: CHZ Ref. 2 Gamintojas: *** Ref.Lygiavertiškumo: CHZJ Pastabos: neveikia/broken! !.Visą variklį atstatyti ar pakartotinai kai kurios jo dalys.Pjovimo gali turėti kai kurios jo dalys sugadintas.

Atsarginiu daliu yra naudojami automobilių SĖDYNĖS prekės ženklą ir ATECA modelis (KH7).Į sprogo variklio ateina iš automobilio-nuo 2016 metų.Spalvos transporto priemonės, iš kurių atsarginių sprogo variklis buvo išardyta yra mėlyna.

Rasti daugiau atsarginės dalys sumažinti MOTORINIŲ, kad tarnauti SĖDYNĖS ATECA (KH7) mūsų parduotuvėje.Automobilių dalis, antra vertus, ir yra parduodamas už geriausią kainą.Mūsų scrapyard, mes turime daugiau atsarginės dalys jūsų automobiliui.Išmontavimo MOTORINIŲ SĖDYNĖS ATECA (KH7) | CHZ Kilmės transporto priemonės Markė: SEAT Modelis: ATECA (KH7) Versija: Stilius, Spalva: mėlyna Versija Metai: 2016 Rida: 84902 Stovo: VSSZZZ5FZH6517574 Variklio kodas: CHZJ Transporto priemonės galia: 1000 Degalai: Benzinas / dujos Padėti

* Patikslinti ir patikrintą produktą su 1 metų garantija, išskyrus keletą specialių sąlygų, (prašome kreiptis į mūsų garantija ir grąžinimo sąlygos)

©2021-Valdizarbe atgautos-Visos teisės saugomos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai