Valcavimo Hem Pėdelės Set Home Patvari Metalo Presser Nuosėdos Siuvimo Mašinos Quilting Tiekimą Marškinėliai, Šalikai Antklodė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.43 €6.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Naudoti:

Siuvinėjimo

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Tipas:

Siuvimo Mašinų Dalys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tai Hemmer Vadovas siuvimo, yra patvarus ir sklandžiai quilting pėdelės, puikiai tinka visoms buitinėms siuvimo mašinoms.Lengva valdyti, jis užtikrina burr-nemokamai hem kiekvieną kartą.Patobulinkite savo siuvimo patirtis šiandien!

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: Metalo

Produkto svoris: apie 92g

Pakuotės dydis: apie 10*7*3cm/3.94*2.76*1.18 cm

Pakavimo Sąrašas:

6pcs*Siuvimo mašina pėdelės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgaamžiškumas Privalumas: Su tvirta metalinė konstrukcija, tai siuvimo mašina pėdelės nėra linkę rūdis ir truks ilgiau.Mėgaukitės savo tvirtą atsparumą visus jūsų siuvimo poreikius.

2.Lengva Quilting: Hem lengvi audiniai su puikus valcavimo hem poveikį ir gražus kraštai naudojant mūsų Quilting pėdelės.Suderinamas su visais namų siuvimo mašinos, tai idealiai tinka quilting projektus.Pakelti savo quilting žaidimas be vargo su šia paprasta naudoti priemonė.

3.Lengvas Įrengimas: Atnaujinti savo siuvimo patirties su šia universali siuvimo mašina pėdelės.Savo built-in siūlės vadovas užtikrina, tiksliai ir nuosekliai siūlių, o jos be jokio vargo diegimo procesas nereikalauja papildomų įrankių.

4.Efektyvus Siuvimo: Siekti, puikus susiuvimo ploni audiniai vargo su šia siuvimo mašina pėdelės.Jo lengva operacija didina efektyvumą ir taupo jūsų laiką.Be to, hemmer vadovas užtikrina, kad jūs tvarkingas ir netvarkingos hems kiekvieną kartą.

5.Patobulintas Audinio Apdaila: Mūsų Valcavimo Hem pėdelės Nustatyti Siuvimo Mašinos užtikrina tikslią siūlėmis su baudos meistriškumo, leidžia jums sukurti nupjauti, sklandžiai ir be šerpetų hems už meistriškai pritaikytą išvaizdą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai