Minkštas PVA Gėlių Formos Ne Nulio, Plovimas Pagalvėlės Tvirtos Valykite Kempine Valymo Kempinė Multiuse Virtuvės Vonios Kambarį,

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.11 €6.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Modelio Numeris:

Gėlių Formos Ne Nulio, Plovimas Pagalvėlės

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija:

Eco-friendly

Naudojimas:

Virtuvė


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Lengvas Valymas: naudojant atsparios medžiagos PVA, mūsų Multi-Naudoti Scrunge Šveitimas Kempinė užtikrina puikią valymo galia, be to, kad yra pernelyg agresyvus ant rankų.

2.Vandens Apsauga: Greitai sugeria vandens lašelių ir apsaugo nuo vandens žalos.Šį multi-naudoti scrunge šveitimas kempinė yra tvirta, vandens absorbcijos pajėgumas, kad gali padėti jums išlaikyti jūsų maišytuvai švarus ir tvarkingas.

3.Kelią Masto: naudodami šį multi-naudoti scrunge valykite kempine, jūs galite sumažinti, maišytuvas, valymo dažnio, pratęsti maišytuvas gyvenimą, sutaupyti laiko ir pastangų, ir užkirsti kelią skalę sudarančių jūsų maišytuvas.

4.Efektyvus Dėmių Valiklis: Multi-Naudoti Scrunge Valykite Kempine gali pašalinti dėmes nuo maišytuvo paviršius, tokius kaip pirštų atspaudai, naftos dėmes, dulkes, ir laikykite jį, šviesus ir naujas.

5.Platus Naudoti: Patirtis maitinimo Multi-Naudoti Scrunge Valykite Kempine, ideali priemonė, skirta valyti įvairius paviršius, įskaitant kriauklės, maišytuvai, veidrodžiai, countertops, ir daugiau.Ši kempinė suteikia veiksmingą dar švelniai valyti, todėl jis puikiai tinka bet kurioje kambario jūsų namuose.

Aprašymas:

Išlaikyti jūsų virtuvė, vonios kambarys ir gyvenamasis kambarys putojantis švarus, su mūsų patvarus Gėlių Formos Ne nulio, Plovimas, Pagalvėlės.Šie įklotai yra super absorbentas, be vargo pašalinti naftos dėmių, pirštų atspaudų ir dulkių, o taip pat apsaugoti jūsų maišytuvai nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Yra must-have įrankis visus namų valymo, atnaujinti savo valymo rutiną su mūsų puikios kokybės, plovimas, pagalvėlės.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Multi-Naudoti Scrunge Valykite Kempine

2. Svoris: 37.6 g

3. Dydis: skersmuo*storis (vidut.)11*2.2 cm/4.33*0.87 cm

4. Medžiaga: PVA

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vandens Absorbentas PVA Kempinė

Pastabos:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai