40.2 CC 1.7 HP 2-Benzinas Didelis Srautas Vandens Perdavimo Siurblys Drėkinimo Tūris Sodo įrankių Aukšto Slėgio Drėkinimo Patogus Vandens Siurblys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €92.83 €154.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tūris:

40.2 cc

Medžiagos Tipas:

Aliuminio lydinys, Geležies, ABS

Maks. Greitis:

6500r/min

Benzinas:

No. 90 ir daugiau

Kuro Tipas:

Sumaišyti Aliejų (25 Benzinas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Degalų Bako Talpa:

0.85 L/0.22 gal

Maks. Galia:

1400W

Variklio tipas:

Vieno Cilindro, Oru aušinamas, 2-Taktų

Maks. Liftas:

30m/98ft

Maks. Įsiurbimo:

7m/23ft


Aprašymas

Aprašymas

Efektyvus ir paprastas drėkinimo arba sausinimo būdai yra vienas iš užsiėmimų, daug ūkininkų, gelbėjimo komandos, ir vaisių augintojams.Šis nešiojamas vandens siurblys geras pasirinkimas!Ji apjungia aukštos galios, su lengvas kūno, todėl jums būtų lengva vežti aplink ir pradėti dirbti efektyviai, kur jums reikia.Tai bus geras pagalbininkas šioje srityje ir geras partneris skubios pagalbos remonto darbus.

Pagrindinės Savybės

Aukštą Efektyvumą: Ji patvirtina, tvirtas dvitaktis variklis, su didesnis ir stipresnis cilindrų jėgos.Į 1400W, 40.2 cc variklis didžiausias greitis 6500r/min, pasiekti 282.5ft3 valandinis srautas ir 98ft liftas.Su jo pagalba, jūsų įvairių drėkinimo ir nusausinimo užduotis gali būti efektyviai išspręstos.

Patvarus & Tvirtas: aliuminio lydinio siurblio korpuso, ketaus rėmo, ir ABS korpusas, visi turi didelis kietumas, didelis atsparumas dilimui, korozijai, ir rūdžių, atsparumas , pasiekti ilgesnį tarnavimo laiką.

Didelis Kuro Bakas & Mažas Degalų Suvartojimas: 0.22 gal kuro bakas leidžia dirbti ilgesnį laiką vienu metu, sutaupyti laiko ir pastangų.Aukštos kokybės karbiuratorius užtikrina 610g/Kw.h kuro norma, kuro vartojimo sumažinimą.

Patogus Dizainas: raišteliu pradėti, vienas pelės mygtuku spustelėkite išjungti, ir įrankių kontroliuojamų greičio reguliavimas dizaino supaprastinti įvairių operacijų, kartu užtikrinant saugą, kad būtų lengviau ir daugiau džiuginantys naudoti.

Lengvas ir Nešiojamieji: Jis yra lengvas(19.6 lbs) ir nešiojamosios(15.74*11*11.81 m.), kartu su patogi rankena įsikūręs viduryje, leidžia jums lengvai pakelkite jį su viena ranka į tą vietą, jums reikia ir pradėti dirbti.

Saugos Guard: patikrinkite vožtuvo gali veiksmingai užkirsti moliuskui, teikianti aukštąjį saugos jūsų naudojimui.Aliejaus burbuliukų ir matomas kuro vamzdelius, kad būtų lengva sekti pristatymo kuro ir užtikrinti saugią pradžios.

Didelis Stabilumas: quadrilateral bazę ir išsiplėtusios anti-slydimo pagalvėlės suteikia didesnį stabilumą ir veiksminga vibracijos mažinimo, užtikrinant geresnį našumą atšiauriomis sąlygomis.

Triukšmo slopinimo Gaubtas: vidaus triukšmo slopinimo gaubtu veiksmingai sumažina triukšmą, operacijos metu, išlaikyti triukšmo per priimtiną intervalą nepažeidžiant kitų veiklą.

Apsauginė Pakuotė: Šis produktas yra custom oro skiltyje maišą, kad priešinasi bendrą suspaudimo ir patenka į kelią gaminių žalą tranzitu, kiek įmanoma.

Informacija

Šilumos Išsklaidymo Skylių: Plačiai paplitę ir efektyvius šilumos išsklaidymo skyles gali greitai išsklaidyti šilumą aparato eksploatacijos metu, užkirsti kelią žalos, kurią sukėlė aukšta temperatūra ir užtikrinti stabilų veikimą.

Oro ir Vandens Filtrai: filtrai gali veiksmingai atskirti priemaišas vandenyje ir ore, užkirsti kelią užsikimšimas vandens vamzdžiai ir vandens siurbliai, ir pagerinti darbo efektyvumą.

Didelio Skersmens Įleidimo/Išleidimo anga: 1-colių didelio skersmens įleidimo/išleidimo gali būti suporuotas su dauguma vandens vamzdžių rinkoje, su didelio universalumo ir efektyvesnis.

Drenažo Jungtis: Jis gali lengvai įvykdymo vandens perteklių ir nešvarumus nuo siurblio, pratęsti jos tarnavimo laiką.

Prašymas

Ji gali pateikti patikimus sausinimo ar drėkinimo sprendimai namų savininkams, ūkininkams, statybos darbuotojai, ir pan.Jis daugiausia naudojamas siurbimo drėkinimo daržovių sodai ir gėlynai, sodas, veja, lauko siurblių ir sausinimo operacijas, drėkinimo ir tręšimo augalai ir žalia sodinukai, potvynių kontrolės ir kanalizacija, tunelio drenažo ir kt.

Specifikacijos

Medžiaga: Aliuminio Lydinio, Geležies, ABS

Spalva: Juoda, Raudona, Pilka

Stilius: Modernus

Asamblėjos Reikalaujama: Taip

Variklio Tipas: Vieno Cilindro, Oru aušinamas, 2-taktų

Elementų skaičius: 1

Darbinis tūris: 40.2 cc

Maks.Liftas: 30m/98ft

Maks.Siurbimo: 7m/23ft

Maks.Galia: 1400W

Maks.Greitis: 6500r/min

Benzinas No. 90 ir daugiau

Srautas: 8m3/ 282.5ft3/ H

Kuro Bako Talpa: 0.85 L/0.22 gal

Įleidimo/išleidimo Angos Skersmuo: 2,5 cm/1in

Degalų sąnaudų Norma: 610g/1.34 kg/Kw.h

Kuro Tipas: Mišrus Aliejus (25 Benzinas : 1 2-stroke Engine Oil)

Bruto Svoris: 9.79 kg/21.6 kbs

Grynasis Svoris: 8.91 kg/19.6 lbs

Gaminio Dydis: 40*28*30 cm/15.74*11*11.81 į

Pakuotės Dydis: 40*33*33cm/15.74*13*13in

Pakuotė

1*Vandens Siurblys

1* Naftos Kuro Maišymo Butelis

1*Įrankių Rinkinys

1* Filtras

1*Piltuvėlis

1*Papildomas Oro Filtras

1*Anglų Vadovas

Visi Priedai montavimui

Pastabos

1. Prašome atidžiai perskaityti instrukciją ir griežtai laikytis atsargumo priemonių, kad geriau patirtį.

2. Naudokite #90 arba virš benzinas šio produkto sumaišykite su dvitakčių variklių alyva santykis 25:1.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad vandens turi būti pridėti šį produktą prieš naudojimą.Prieš paleisdami įrenginį, patikrinkite, jei mašina yra išsami ir patikrinkite, ar kablys, norėdami pamatyti, jei vidaus diske yra sugadinta.

4. Panaudojus, prašome nenaudojamas 2-3 minutes ir laukti, kol variklio temperatūra sumažinti, prieš sukant jį išjungti, siekiant pagerinti jo tarnavimo laiką.

5. Prašome ištuštinkite degalų baką, kai nenaudojate ilgą laiką.

6. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai