Klozeto Dangtis Lipdukai Gyvūnų Lipdukai Klozeto Dangtis Lipdukai Sienos Meno Kambario Ornamentu Lipdukai Darželio Vonios Kambarys, Virtuvė,

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z13622
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.77 €2.53

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pagamintas su bauda meistriškumo ir nuimamas lipnios dizaino, jis žada ilgą tarnavimo laiką.Idealiai tinka medelynuose, šios lipdukas prideda švenčių prisiliesti prie savo tualeto dangčio, o išlaikyti jį švarų.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: 3D vonios kambarys, tualetas lipdukas

Gaminio medžiaga: PVC

Gaminio dydis: apie 29x35cm/11.42x13.78 cm

A: Voverė, B: Žiurkėnas, C: Mažylis, D: Kačiukas, E: Meškėnas

Pakavimo Sąrašas:

1pcs * 3D tualetas lipdukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Atnaujinti: Infuzuoti jūsų vonios kambariui su gyvenimo naudodami mūsų realistiškas 3D tualetas lipdukai.Leiskite savo apsvaiginimo dizaino sukurti iliuzija ir judėjimo gylis: trumpąją atnaujinti.Su lengvai lupasi ir klijuoti, jie transformuoja lygių paviršių greitai.

2.Tualetas Apdovanojimai: Pakelti savo vonios kambarys su ryškių 3D dizainas šių tualetas lipdukai.Su bauda meistriškumo ir be spalvų blukimo, gyvinti savo tualeto sėdynė su aiškiais modelius.Lengva naudoti ir šalinti, sukurti unikalų ir madinga išvaizdą jūsų vonios kambarys.

3.Atsparus vandeniui ir Ekologiškas: Su šių vandeniui PVC medžiagos, gyvūnų 3D sienų lipdukai, galite greitai paversti savo vonios į energingas ir žaismingas vietos.Aukštos kokybės konstrukcija užtikrina ilgalaikį efektyvumą, o, kad aplinką tausojančių už be kaltės naudoti.

4.Malonumas ir Įdomus: Malonumas jūsų mylimi žmonės, su mūsų 3D tualetas lipdukai featuring realus gyvūnų ir objektų dizaino.Puikiai tinka bet kokiai progai, ši naujovė lipdukas yra lengva taikyti ir pašalinti be žalos savo tualeto dangčio, arba paliekant kairėje.

5.Įvairias Programas: Šios 3D tualetas lipdukai gali būti naudojami ne tik ant tualeto sėdynės, bet taip pat dėl bet kokio lygaus paviršiaus miegamasis, virtuvė, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, ar darželio, pridedant smagumo ir kūrybiškumą, kad jūsų namų dekoro.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai