2 Poros Vandeniui Batų Apima Juodos PVC medžiagos Su atspindinčiomis Lakštai XXL Dydžio Lietaus Pavara, Sniego Ir Lietaus Įkrovos Apima

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €22.24 €42.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

2 Poros Vandeniui Batų Apima Juodos PVC medžiagos Su atspindinčiomis Lakštai XXL Dydžio Lietaus Pavara, Sniego Ir Lietaus Įkrovos Apima

Neperšlampami Batai Apima: 100% aukštos kokybės PVC Audinys medžiaga.Patvarus atsparus vandeniui, dulkėms ir anti-slip dizainas.Išlaikyti savo batus, sausas ir švarus ir apsaugoti batus nuo purvo-spattered, lietaus ir sniego už jūsų brangūs batai ir batai, pratęsti gyvenimą savo avalynę.

Platus Programas: Saugos atšvaitas ant kulno,Motociklas Lietaus Pavara,taip Pat Sutitable Dviračiu, Valymas, Žygiai, Skalbimo, Sodininkystės ir Ūkininkavimo.

Apie Vandeniui: Kaip matote iš mūsų nuotrauką, skirtingai nuo kitų produktų rodo, kad mūsų batai padengti ne 100% atsparus vandeniui, Kai vandens lygis perpildymo užtrauktukas tam tikrą laiką.Jis gali būti šlapias savo batus, ten jos ne užtrauktuką, gali būti 100% atsparus vandeniui.Kaip ilgai, kaip vandens svirtis, jos negali pasiekti užtrauktukas, jos padės išlaikyti jūsų batus nuo drėgno ir purvo.

Vertė PVC Batai Apima: Mokėti mažiau ir gauti daugiau, turėsite 2 poros aukštos kokybės Daugkartinio naudojimo lietaus batai apima.Plius,lengvas sulankstomas dizainas leidžia puikiai saugomi kuprinę ar rankinę.Neužima vietos, lengva nešiotis.

Spalva:Juoda

Medžiaga:PVC

Dydis:XXL

Pakuotės Turinys:

2 Poros * Rainproof batų apima

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai