Motociklų Plento Koja Vinys Pakojos Galiniai Footpegs Galiniai Footpegs Ebike Pėdų Plieno Vinys, Neslidžia Universalus Užmiestyje Vinys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.42 €2.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Pavadinimas:

Motociklų Plento Koja Vinys

Medžiagos Tipas:

Plieno

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Pakojų


Aprašymas

Atnaujinti savo jojimo patirtimi su mūsų aukštos kokybės plieno Motociklų Plento Koja Vinys!Sukurta suteikti papildomą saugumą ir komfortą keleiviams, jie užtikrina ne nuovargis net po ilgo važiuoja.Nėra lengva nukristi, jie yra puikus pakaitalas amžiaus/sugadintas pedalai.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: plienas

Gaminio dydis: (vidut.)13.5*3m/5.31*1.18 cm

Produkto svoris: 420g

Universalus motociklai

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Pėdų Vinys Motociklai

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukščiausios Komforto: Patirtis ne nuovargis net po ilgo minti pedalus su šių Motociklų Koja Vinys.Jų ergonomiškas ir pratęsti neslidus dizainas suteikia neprilygstamą komfortą ir patogumą jūsų važiavimo.Mėgaukitės unikalus dizainas, kuris suteikia didesnę paramą ir sumažėja skausmai į kojas.

2.Geriausios Medžiagos: Meistriškai su aukštos kokybės plieno, mūsų Motociklų Koja Vinys yra pastatytas paskutinis, saugus naudoti ir dėvėti, atsparus vandeniui.Tvirtas ir patvarus dizainas užtikrina, kad jie nebus lengvai deformuoti arba nutraukti, teikiantis pasitikėjimo tiems, kurie važiuoti ekstremaliomis sąlygomis.

3.Puikus Meistriškumo: Su smulkių detalių ir puikus kūrinys, tai gerai paruošta motociklo koja vinys yra rūdžių įrodymas ir erozijos atsparus, teikti papildomą saugumą ir komfortą keleiviams.

4.Be jokio vargo Įrengimas: Saugiai įdiegti ir pašalinti mūsų motociklų koja vinys, nenaudojant papildomų įrankių.Šie vinys likti tvirtai vietoje, sumažinti avarijų riziką, o sutaupyti laiko ir pastangų.Gauti patikimus ir be streso jojimo patirtis be kompromisų stabilumą.

5.Universalus Dizainas: pakeisti jūsų seną ar pažeistą pėdų vinys su mūsų motociklų koja vinys, galite užtikrinti geresnį stabilumą ir saugaus jojimo patirtį.Su savo anti-slip dizaino, patvari medžiaga, mūsų pėdų vinys garantuoja maksimalų sukibimą ir kontrolę.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai