Planšetinio kompiuterio Stovas Reguliuojamas Stalas Sulankstomas Laikiklis, skirtas "iPad" Planšetinio Nešiojamojo kompiuterio Aliuminio Tablet Stand Stalo Stove 360° Pasukti Pilka

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €21.77 €41.08

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės: 1. 360° reguliavimas: Nustatykite skirtingų žiūrėjimo kampai; dvigubo sluoksnio slopinimas, pastovus koregavimas.Vientiso veleno formų stiprus slopinimas išsamios pusė-kampas, ir 360° multi-directional matymo kampas sukasi.

2. Tuščiaviduriai šilumos išsklaidymo: atramos pertvara priėmė šilumos išsklaidymo tuščiaviduriai dizainas, kuris daugiausia naudojamas vėdinti planšetinį kompiuterį ar iPad, taip, kad įrenginys gali palaikyti žemesnę temperatūrą, naudojimo metu ir sumažinti poveikį.

3. Aliuminio lydinio medžiaga: Pagaminti iš aliuminio lydinio, jis yra storesnis ir patvaresnis, CNC mechaninio apdirbimo technologijos, ir bauda metalo tekstūros.

4. Sulankstomas sandėliavimui: Po didinimo, darbalaukyje galite įdėti tuščiąja eiga elementus, pvz., klaviatūros, mobiliųjų telefonų, ausinės, audinių ir t. t., erdvės taupymas.Multi-scena naudoti, desktop/office/virtuvė/vejasi drama/vertus piešimo lenta/žaidimas/projektorius.

5. Detalus apmokėjimo dizainas: Multi-layer silikono, tvirtai pritvirtintas, anti-scratch, gali žaisti, o mokesčių, ir gali būti naudojamas internetinių pamokos; 3 sluoksniai yra stabili ir ne purtyti, ir įkrovimo lizdas yra saugomos.Tabletės taip pat gali būti naudojamas, tinka 10-17 colių nešiojamąjį ar planšetinį kompiuterį (13 colių, 14 colių, 15 colių-17 colių).

Specifikacija:

Modelio Numeris: Tabletės Turėtojas

Pavadinimas: Sukasi Tablet PC Stovas

Modelis: H06

Procesas: CNC

Taikoma produktai: Nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio, mobiliojo telefono

Taikoma scena: Paviršius/office/virtuvė/vejasi drama/vertus piešimo lenta/žaidimas/projektorius ir kt.

Medžiaga: aliuminio lydinys

spalva: pilka

Pakuotės Turinys:

1 x Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai