LED Šviesos Keraminiai Varžtas Atsparus Karščiui Adapteris Naudoti Namuose Lizdas etapas-E14 Lemputės Bazės E27 Lempos Laikiklis Su Kabeliu

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.46 €2.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Medžiagos: keramika+geležies lempos žiedas+gryno vario laidūs lakštai

Pakuotė: 1PC

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: Balta

Panaudojimas: sietynas, kristalo lempa, žvakė, lempa, lubų lempa, sienos lempos, vandeniui, žibintas, baras, stalo lempa, Europos lempos, visų rūšių "PASIDARYK pats" apšvietimo lempos, E27 E14 LED šviesos šaltinis, E14 E27 įsukite lemputę, elektros prietaisai

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tai ne tik daro ji turi puikų ilgaamžiškumą, bet ir gali atlaikyti aukštą temperatūrą, užtikrinant saugų naudojimą.

Spiralė tipo lempos laikiklis gali būti lengvai pritaikytas montavimas, įvairių lempų, ir instaliacija gali būti baigtas be profesinių įgūdžių ar sudėtingų įrankių.

Ji tinka įvairių tipų lemputės, įskaitant LED, halogeninės, liuminescencinės lempos ir t. t.Tai patogu vartotojams pasirinkti skirtingas lemputes pagal savo poreikius.

Tai daro elektros energijos perdavimo efektyviau, galima efektyviai išvengti eikvoti elektros energijos, ir atitinka sąvoką šiuolaikinių energijos taupymo ir aplinkos apsauga.

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.Prašome užtikrinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš siūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, vaizdai gali parodyti tikrąją spalvą daiktą.Prašome kreiptis į konkretų vaizdą gavo.Labai ačiū.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai