5VNT Dielektriniai Silikono Tepalas 10g Aukštos Temperatūros Tepalas, Skirtas Elektros Jungtys Vandeniui Dielektriniai Tepalas, Skirtas Automobilių Variklių Kelio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.25 €2.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Specialios Funkcijos:

Saugus Aukštos Temperatūros Tepalas Automobilių Tepalai

Elemento Plotis:

5cm

Elemento Aukštis:

10cm

Elemento Ilgio:

5cm

Medžiagos Tipas:

Tepalas

Prekės Svoris:

50g

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Silikono Dielektriniai Tepalas yra konservantas, kuris apsaugo jūsų automobilio duris dalys nuo drėgmės ir oro.Ji taip pat padidina jų kietumas ir užtikrina greitą atsakymą, kai atidarote arba uždarote duris.Taikyti jį reguliariai optimalius rezultatus.

Dydis: 5*5*10cm/1.96*1.96*3.14 cm

Pavadinimas: Dielektriniai Tepalas

Sąrašas:

Dielektriniai Tepalas *5vnt

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pratęsti gyvenimą savo prietaisų: Tai dielektriniai tepalas veikia kaip konservantas ir apsaugo jūsų elektros jungtys iš rūgštis corrosions, drėgmės ir purvo.

2.Platus naudojimas: Šis dielektriniai tepalas gali dirbti bet kokį elektros arba mechaninis įtaisas.Tai puikiai tinka jūsų automobilio stoglangį kelio, automobilių durų pavara, ir daugiau.

3.Greitas atsakas: Tai dielektriniai tepalas gali sumažinti triukšmą ir trinties auto dalys, ir sukurti sklandų tepalinės plėvelės, už greitą atsakymą.Jis prasiskverbia greitai ir saugo dalis nuo pažeidimų.

4.Atidėti kartos rūdžių dėmės: Tai dielektriniai tepalas apsaugo metalo paviršių nuo vandens ir oro poveikio, kuris gali sukelti rūdžių ir žalą.Kaip rezultatas, jūsų automobilio buvimo geros formos ilgiau.

5.Stiprus atsparumas dėvėjimuisi: Tai silikono dielektriniai tepalas gali padėti jūsų dalių atlaikyti aukštą temperatūrą ir slėgį, ir apsaugoti juos nuo nešioti lengvai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai