Mielas Undinė Pradinės Mokyklos Pieštuko Atveju Dvigubo Oksfordo Užtrauktukas Pieštuko Atveju

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.52 €2.39

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

JTZTF

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

1. Fantazijos dizainas: undinė pieštuko atveju yra labai populiarus su vaikais.Unikalus fantazijos dizaino meistriškai sujungia undinė elementai, kad vaikai, kaip į pieštuko atveju.Spalvos yra ryškios ir dizainas yra ryškus ir įdomus.

2. Galingas saugojimo funkciją: Undinė pieštuko atveju turi pakankamai vietos saugoti ir tvarkyti mokinių raštinės reikmenys, pvz., plunksnakočiai, pieštukai, žymeklis rašikliai, trintukai, žirklės, liniuotės ir kt., kad jų studijos ir gyvenimas daugiau tvarkingai.

3. Aukštos kokybės medžiagos: pieštuko atveju yra pagamintas iš patvarių medžiagų, ir gali atlaikyti dėvėjimosi ir plyšimo, kasdienio naudojimo.Medžiagos, yra draugiški vaikams ir nebus jokių dirginančių ar kenksmingų medžiagų.

4. Lengva nešiotis: lengvas ir nešiojamų dizainas leidžia lengvai vaikams atlikti šio pieštuko atveju nesvarbu, mokykloje ar kelionėms.Be to, pieštuko atveju yra įrengta su rankena arba užtrauktukas, padaryti jį patogiau naudoti.

5. Puiki dovana pasirinkimas: tai mermaid pieštuko atveju yra ideali dovana gimtadienio, Kalėdų, mokyklą, pradžios ar bet kokia kita ypatinga proga.Savo gražių ir išskirtinį išvaizdą, neabejotinai atneš netikėtumų vaikams.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai