Dviračio Grandinės stabdį Taisymo Įrankis Puikiai Kontūrinė Rankena Dviračio Grandinės Įrankį Išleisti Dviračio Grandinę Atgal Kartu

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.79 €6.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

-Karšta nuo Rūdžių Patvarus, Dviračių Grandinės Įrankis Greitai ir Tiksliai Grandinės Šalinimo ir Diegimo Įrankis Kelių ir Kalnų -Karšto

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Ilgaamžiai Anglies Plieno Konstrukcija: Mūsų dviračių grandinės įrankis yra pastatytas naudojant aukštos kokybės anglies plieno, užtikrinant ilgalaikį patvarumą ir atsparumą lūžių.Jis sukurtas taip, kad atlaikytų sąstingis ir keliu, ir kalnų dviračiais.

2.Greita ir Tiksli Grandinės Šalinimo ir Įrengimas: - Su mūsų dviračių grandinės įrankį, jūs galite greitai ir tiksliai pašalinti ir įdiegti savo dviračio grandinės.Jos efektyvus dizainas leidžia sklandžiai ir be jokio vargo grandinės priežiūra, sutaupyti laiko ir pastangų.

3.Rūdžių Ilgaamžiškumą: dviračių grandinės įrankio, funkcijas, rūdžių, užtikrinti, kad ji tebėra puikios būklės net ir po ilgalaikio naudojimo.Ši apsauga stiprina savo ilgaamžiškumu, todėl galite pasikliauti už visus savo dviratį, grandinės, remonto reikia.

4.Puikiai Kontūrinė Rankena Komfortas: Mes sukūrėme mūsų dviračių grandinės įrankį, su puikiai kontūrinė rankena, patogų danga ir sumažinti rankų nuovargio naudojimo metu.Tai ergonomiškas dizainas užtikrina sklandų ir lengvas grandinės remonto patirtis.

5.Lengva Naudoti Grandinės Tvirtinimo: Mūsų dviračių grandinės priemonė yra specialiai sukurta tam, kad nustatyti jūsų dviračio grandinės vėjas.Ar jums reikia įdėti grandinės atgal kartu arba atlikti koregavimus, šis įrankis palengvina procesą, padaryti jį prieinamą tiek pradedantiesiems, tiek ir patyrusiems dviratininkams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Anglies Plienas

Dydis: 7.5*9.1*1.9 CM

Naudojimas: 5-10 greitis kintamas grandinės

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl šviesos poveikio.

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Anglies Plieno Jungiklis Dviračių Grandinės Įrankis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai